VIDEO: Ioana Dumbravă – “La anul mă voi înscrie la Eurovision”

Ioana Dumbravă este una dintre cele mai noi voci din industria muzicală. Ea a dat “Bună dimineața, București!”, povestindu-i lui Răzvan Petre despre noul single, “Tata”.

La nici 15 ani, a făcut parte din trupa “Dimineața târziu”, a jucta în filmul ”Lara”, care va apărea în curând în cinematografe, a fost prezentator TV, iar acum se dedică mult muzicii.

“Piesa Tata mi se potrivește mănușă. Sunt mulțumită de rezultatul obținut până în prezent. A fost compusă de Alex Velea și Rashid.”

Ioana Dumbravă, elevă în Iași, spune că s-a gândit să vină la liceu în București, dar “parcă nu îmi vine să părăsesc Iașiul.”

Dacă vrei să afli cum l-a cunoscut pe Alex Velea, unde a fost prezentator TV, cu cine se pregătește în muzică, vezi VIDEO.

“Lady Gaga este artistul meu preferat. Aș vrea să urc pe aceeași scenă cu Delia și cu Alex Velea. Iar dacă nu ar fi existat zona artistică în viața mea, aș fi vrut să fiu stilist. Îmi place foarte mult să mă îmbrac mai extravagant. Dar mi-ar fi plăcut să fiu și make-up artist.”

Pentru Ioana Dumbravă mai urmează o piesă. Nu știe exact când va fi gata, dar sigur va fi în stilul pop, pe care ea îl iubește. Mai mult, își dorește să participe la Eurovision: “La anul mă voi înscrie la Eurovision”.

Această prezentare necesită JavaScript.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.