Horoscop de weekend, 19 – 20 ianuarie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 19 – 20 ianuarie

BERBEC
Weekend-ul acesta promite multe. Tocmai ați terminat niște proiecte și sunteți liberi precum pasărea cerului. Evadați din cotidian pentru puțin timp.

TAUR
Sunteți puțin absenți psihic, deși fizic sunteți la un loc cu ceilalți. Vă preocupă ceva și nu vă puteți concentra la altceva. Din fericire, până la sfârșitul weekend-ului o să rezolvați totul.

GEMENI
După câteva săptămâni aglomerate, acest weekend se anunță a fi unul liniștit și lipsit de evenimente majore. Va fi o pauză binevenită.

RAC
Nu ratați ocazia de a petrece mai mult timp alături de familie și incercați în aceste zile să renunțați la ieșirile în oraș și să stați mai mult timp cu cei de acasă. Ba mai mult, vă așteaptă și o surpriză.

LEU
Aveți un program fix în aceste zile, dar la finalul lor vă veți bucura de succes. Ați ținut în secret o activitate de pe urma căreia culegeți roadele acum.

FECIOARĂ
Aveți multe de făcut în aceste două zile și cel mai bine ar fi să treceti pe hârtie o ordine în care trebuie să vă ocupați de toate. Dacă cineva se oferă să vă ajute, nu ar trebui să refuzați.

BALANŢĂ
Faceți multe cheltuieli și nu luați în seamă avertismentele celor dragi. La finalizarea contractelor, ar fi de preferat să le mulțumiți celor cu care ați lucrat pentru că fără ajutorul lor nu ajungeați atât de departe.

SCORPION
Veștile primite nici că puțeau să fie mai bune. Aveți încredere în ceea ce urmează să se întâmple și sunteți dispuși să pariați totul pe o singură carte.

SĂGETĂTOR
În prima parte a weekend-ului o să fiți preocupați de niște lucruri ce țin de partea personală. Urmează să luați o decizie esențială pentru viitorul vostru, iar familia vă este aproape la fiecare pas.

CAPRICORN
Luați parte la niște activități interesante alături de partenerul de viață în acest weekend. Aceste activități vă vor apropia și vă vor duce relația la un alt nivel.

VĂRSĂTOR
Sunteți într-o formă de zile mari și vă așteaptă un weekend pe cinste. Multe întâlniri, multe ieșiri și multă distracție. O să începeți săptămâna următoare cu multă energie.

PEŞTI
Doar liniște și relaxare se anunță pentru voi în aceste zile. Petreceți clipe minunate lângă prieteni și familie și nimic nu o să strice atmosfera plăcută.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.