Controlul preventiv periodic ține boala la distanță

Vorbitul la telefonul mobil ne poate afecta auzul, susțin specialiștii. De asemenea, muzica tare, ascultată în căşti, poate fi o cauză a pierderii auzului. Ce este de făcut? Oamenii de ştiinţă nu dezaprobă căștile, dar dacă cei din jur (pe o rază de 0,5 m) pot auzi ce se ascultă la căşti, înseamnă că sunetul este prea puternic și atunci urechea poate fi afectată, fără să ne dăm seama imediat.

Un consult ORL poate depista problemele de auz, insesizabile încă, iar tratat la timp, auzul poate fi îmbunătățit. Tot ce aveți de făcut este să sunați la 031.9593 și să fixați o programare la ORL în Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.

Consultația este gratuită, cu trimitere de la medicul de familie.

Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” vine în întâmpinarea nevoilor de asistenţă medicală identificate la nivelul comunităţii, inclusiv în cazul persoanelor cu posibilități financiare reduse, care pot beneficia de aceste servicii în mod gratuit sau cu plată parțială, în funcție de venituri.

Pentru programări sau informații suplimentare puteți suna la 031.9593, de luni până vineri, între orele 08.00-20.00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.