Roman (Zdob și Zdub): ”Noul album va fi mistic, va fi despre natură și noi”

Zdob si Zdub a deschis noul sezon City Vibes by BFm și Bucuresti Mall cu un mega concert. Matinalii Răzvan Petre și Marius Stoica alături de trupa care anul acesta împlinește 25 de ani de activitate au oferit multe surprize celor prezenți în mall. Pe lângă muzica buna și multe informații mai puțin știute, fanii au ascultat în premieră noul single Zdob si Zdub – ”India”. S-a cântat live, s-a dansat, pentru ca la final sesiunea de meet & greet să ofere publicului momente de tête-à-tête cu artiștii.

“De când am citit despre țara asta exotică, civilizația antică, veche, m-am simțit apropiat. India te cheamă, mă cheamă, ne cheamă! Totul a fost spontan și cu umor, ca de obicei. Am început la repetiții să facem un jam session și Mihai a avut o idee foarte interesantă și am început ușor, pas cu pas spre India. Apoi, eu cu Andrei am facut un text ușor. Tot ce am citit despre țara asta am pus în versuri. Și a ieșit India. Am făcut și un travel clip. Să zicem așa: aventurile cușmei moldovenești prin toată lumea și am început cu India”, a spus Roman Iagupov.

Dacă vrei să afli toate detaliile despre noua piesă a trupei, despre pasiunea lui Roman față de India și cultura acestei tarii, ce provocare au lansat matinalii celor din trupă, vezi VIDEO

Zdob si Zdub vor lansa un nou album despe care spun ca va fi unul mistic. ”Noi anul acesta vom prezenta noul album. Va fi unul mistic, misterios. Am fost la Oituz și acolo am început să facem acest album. A fost piesa Ursul, apoi Liliac, acum India, apoi Colinda leului. Am facut și Balada Miorița – cea mai profundă. Va fi un album despre natură și noi. Noi suntem parte a naturii. Va fi un album foarte organic și etno. Omul liliac e despre singurătate, despre un om ciudat. Acum trăim în grabă, în stres și singurătatea e o problemă mare”, a povestit solistul celor de la Zdob și Zdub.

Cei de la Zdob și Zdub pregătesc și un concert, care urmează a avea loc în toamna acestui an.

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.