Horoscop marţi 15 ianuarie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 15 ianuarie

BERBEC
Trageți niște concluzii greșite și din cauza asta totul se dă peste cap. Veți fi nevoiți să reveniți la niște chestiuni mai vechi și să le găsiți o altă abordare.

TAUR
Astăzi este o zi în care în centrul atenției va fi partenerul de viață. Are parte de ceva notabil la job și seara o să aveți un motiv serios pentru a sărbători.

GEMENI
Aveți multă treabă, așa că uitați de pauze. Nu vă implicați în discuții care nu au legătură cu jobul. Altfel, o să vă prindă miezul nopții la birou.

RAC
Ar fi cazul să vă planificați în detaliu investițiile și cheltuielile astăzi, dacă vreti să vă încadrați în bugetul stabilit. Dacă aveți de negociat un contract, șansele sunt de partea voastră.

LEU
A venit vremea să vă ocupați de probeleme din familie. Posibil să faceți câteva drumuri, iar cheltuielile să fie mai mari decât v-ați fi așteptat.

FECIOARĂ
Este posibil să cunoașteți astăzi o persoană în compania căreia reușiți să vă detașați de problemele din ultimele zile. Seara se anunță interesantă.

BALANŢĂ
Dacă aveți ocazia să participați la o ședință sau o întrunire, nu ezitați. Profitați la maximum de oportunitățile care se ivesc.

SCORPION
Sunteți încântați de ceea ce urmează să faceți astăzi. Este o activitate pe placul vostru și așteptați de multă vreme să o puneți în practică. Indiferent despre ce va fi vorba vă veți dedică trup și suflet.

SĂGETĂTOR
Prietenii joacă un rol important în viața voastră astăzi. Vor face tot ce le stă în putință să vă scoată din starea proastă în care sunteți de o bună perioadă de timp.

CAPRICORN
Firi echilibrate de fel, astăzi ieșiți din zona de confort. Veți lua parte la activități la care nu v-ați fi gândit niciodată.

VĂRSĂTOR
Trebuie să ajungeți într-un loc unde se află multe persoane importante din viața voastră. Oricât vă doriți să leneviți, nu puteți rata această întâlnire.

PEŞTI
Plănuiți o plecare din oraș. Nu dispuneți de mult timp sau de o căruță de bani, însă orice mică escapadă o să vă prindă bine.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.