Horoscop luni 14 ianuarie

Sursa foto: www.pixabay.com

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 14 ianuarie

BERBEC
Influența celor din jur nu vă prinde bine astăzi. Erați hotărâți să demarați un proiect, dar din cauza comentariilor răutăcioase sunteți pe punctul să renunțați.

TAUR
Vă vine o idee genială și astăzi veți primi numai laude pentru asta. Aprecierea șefilor vine și cu un mic bonus.

GEMENI
Viața profesională poate fi zguduită de un eveniment la care nu vă așteptați. Nici prin gând nu vă trecea așa ceva și rămâneți fără cuvinte.

RAC
Astăzi este o zi crucială pentru un proiect destul de important, așa că trebuie să vă concentrați asupra acestui lucru. Nu lăsați nimic altceva să vă distragă atenția.

LEU
Sunteți puși în fața unei situații speciale și nu prea știți cum să reacționați. Consultați-vă cu cei dragi în privința acestui aspect.

FECIOARĂ
Calculați toate variantele și luați o decizie importantă. V-ați cam lăsat așteptați, dar din fericire alegerea va fi cea potrivită pentru voi.

BALANŢĂ
Norocul vă surâde astăzi și o să aveți parte de o mare reușită. Realitatea o să depășească mult așteptările voastre, așa că bucurați-vă din plin de ce urmează să se întâmple.

SCORPION
În urma discuțiilor cu partenerul de viață, ajungeți la concluzia că este mult mai bine să stați liniștiți și să nu încercați să îi săriți în ajutor celui care vi-l solicită pentru că în mod sigur veți fi păcăliți. Deschideți bine ochii.

SĂGETĂTOR
Aceste zile o să faceți tot posibilul să vă asigurați că lucurile se desfășoară așa cum vreți voi. Partea bună a lucrurilor este că o să vă fie răsplătit efortul.

CAPRICORN
Sunteți foarte agitați pentru că a venit ziua în care sunteți răspunzători de un eveniment. Vreți ca totul să iasă perfect și, cu riscul de a-i supăra pe cei din jur, o să faceți pe șefii. Atenție la tonul pe care îl folosiți când vorbiți cu cei dragi.

VĂRSĂTOR
Nu aveți răbdare să ascultați ceea ce are de spus partenerul de viață. Atitudinea aceasta o să ducă la o ceartă dacă nu învățați să vă temperați și șă ascultați și alte puncte de vedere.

PEŞTI
Lansați o provocare prietenilor. Le propuneți un târg, iar ei se vor comporta ca și cum ar fi vorba despre o competiție. O să jocati rolul arbitrului.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.