Horoscop de weekend, 12 – 13 ianuarie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 12 – 13 decembrie

BERBEC
Nu aveți stare. Aveți chef să iești în oraș, să urcați pe munte sau să alergați în parc. Indiferent ce veți alege, distracția este garantată. Într-una dintre cele două zile o să vă ocupați mai mult de ceva ce vă va îmbunătăți partea financiară.

TAUR
Începeți zilele libere cu o veste extrem de bună. Acest lucru vă ajută foarte mult din punct de vedere moral. O să vă dea forța necesară pentru a demara ceva la care vă gândeați cu teamă.

GEMENI
Doar liniște și relaxare se anunță pentru voi în aceste zile. Petreceți clipe minunate lângă prieteni și familie și nimic nu o să strice atmosfera plăcută.

RAC
Acest weekend va fi unul deosebit din punct de vedere sentimental. Veți petrece mult timp alături de partenerul de viață și o să mergeți într-un loc special.

LEU
Sâmbătă este ziua dedicată odihnei, pe când duminică o să aveți mult de alergat. Se anunță și câteva vizite, dar la finalul weekend-ului o să rămâneți cu o impresie extrem de plăcută

FECIOARĂ
Sunt două zile exact pe placul vostru. O să petreceți mult timp cu familia și cu prietenii, dar v-ați rezervat timp și pentru persoana iubită.

BALANŢĂ
Așteptați acest weekend de câteva luni. Are loc ceva special pentru voi și familia voastră. Vă bucurați că vă revedeți cu persoane pe care nu le-ați văzut de un timp.

SCORPION
Descoperiți detalii esențiale despre ceva ce vă interesează de multă vreme. Nu vă așteptați tocmai la așa ceva și rămâneți fără cuvinte. Aveți grijă cui și ce spuneți de acum înainte.

SĂGETĂTOR
Weekend-ul aduce pentru voi clarificarea unor situații. Se pot clarifica anumite situații care v-au dat de gândit, cum ar fi cele legate de acte, de administrarea unor bunuri ale familiei sau de un cadou promis pe care l-ați tot așteptat.

CAPRICORN
Proiectele de viitor nu sunt încântătoare, iar în aceste zile vă gândiți serios să o luați pe alt drum. Este o schimbare importanta  și trebuie cântărită foarte bine. Luați în calcul toate variantele și abia apoi mergeți mai departe.

VĂRSĂTOR
Nu sunteți o persoană care se sperie ușor în fața unora care își depășesc atribuțiile, însă de această dată parcă nu puteți spune tot ceea ce credeți, dar nu neapărat de frică, ci nu vreți să intrați în discuții neplăcute. În stilul specific, veți depăși situația fără a lăsa urme adânci și toată lumea va fi mulțumită.

PEŞTI
Interacționați foarte mult cu oamenii apropiați, în special cu părinții sau copiii. Ajungeți la un numitor comun în privința unor chestiuni care au legătură cu viitorul familiei.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.