Cinema şi muzică, evenimente din Bucureşti de astăzi, 11 ianuarie

CINEMA

La Cinemateca Eforie, de la ora 19:00 rulează, la cererea spectatorilor, drama experimentală „L’année dernière à Marienbad / Anul trecut la Marienbad”, realizată în 1961 de Alain Resnais, cu: Delphine Seyrig, Giorgio Albertazzi, Sacha Pitoëff, Françoise Bertin.

MUZICĂ

* Muzeul Municipiului Bucureşti vă invită la concertul „Bucurii de ianuarie”, susţinut de soprana Arlinda Morava şi Bucharest Ladies Cvintet, de la ora 18:00 la Palatul Suţu.

* Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu” susţine astăzi, de la ora 19:00, la Ateneul Român, primul concert săptămânal al anului 2019, sub bagheta dirijorului Ilarion Ionescu-Galaţi, având în program: Uvertura „Liliacul” şi Vals imperial de Johann Strauss, Valurile Dunării de Iosif Ivanovici, Olteneasca de Paul Constantinescu, Hora Mărţişorului de Grigoraş Dinicu, Suita de jazz nr. 2 de Dmitri Şostakovici. Solistă: Nicoleta Tudorache – ţambal. Al doilea concert cu acelaşi program are loc mâine, tot de la ora 19:00.

* La Institutul Balassi al Ungariei (Str. Gina Patrichi, nr. 8), de la ora 19:30 începe concertul trupei de jazz Ineffable, precedat, de la ora 19:00, de vernisajul expoziţiei „Borsec”, ce marchează Ziua Artei Fotografice din România, care este ziua de naştere a fotografului Carol Pop de Szathmári (Szathmáry Pap Károly).

* De la ora 20:00 se face accesul pentru concertul dat de Nightlosers în Quantic Club, în deschiderea căruia cântă 20 Secole Vulpe.

* Bosquito revine în Hard Rock Café cu un concert ce începe de la ora 22:30.

* „În grădină la Ion” se intitulează recitalul dat de Maria Răducanu, de la ora 22:30 în Green Hours jazz-café.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.