Israelul are un nou ambasador la București

In aceasta dimineata la Memorialul Victimelor Holocaustului aflat la intersectia strazilor Anghel Saligny, Mihai Vodă, Ion Brezoianu și Lipscani a avut loc o ceremonie de depunere de coroane de flori de catre Ambasada Israelului.

David Saranga, noul ambassador al Statului Israel in Romania, sosit la Bucuresti in aceasta dimineata a dorit ca acesta sa fie primul sau gest la inceperea misiunii sale in Romania.

Coroana a fost depusă după ce noul ambasador al Statului Israel in tara noastra a rostit o rugăciune in memoria victimelor Holocaustului.

La ceremonie au luat parte Paul Schwartz, presedintele Comunitatii Evreilor din Bucuresti, Eduard Kupfenberg, secretar general al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, Silviu Wexler deputat, reprezentant FCER in Parlamentul Romaniei, prim-rabinul Raphael Shaeffer, alti reprezentanti ai conducerii Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, Alexandru Florian, directorul Institutului Ëlie Wiesel” pentru Studierea Holocaustului in Romania.

E.S. David Saranga nu se afla pentru prima data in Romania deoarece, în urmă cu 20 de ani aici și-a început cariera diplomatică ocupând funcția viceambasador al Israelului.
Noul ambasador are o experiență importantă în domeniul politicii externe, ocupând în trecut funcții precum cea de consilier prezidențial pe politică externă și Consul al Israelului în Statele Unite, responsabil cu imaginea țării.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.