Horoscop de weekend, 5 – 6 ianuarie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 5 – 6 ianuarie

BERBEC
Tot felul de persoane vă deranjează cu întrebări din ce în ce mai indiscrete, așa că astăzi puneți o barieră de care nu o să mai treacă nimeni.

TAUR
Parteneriatele profesionale încep să vă aducă beneficii financiare. Atenție însă la cum gestionați aceste câștiguri. Aveți tendința să fiți risipitori și să pierdeți tot ce ați agonisit.

GEMENI
Experiența voastră cu oamenii vă ajută să înțelegeți de ce evenimentele decurg într-un anumit fel. Puterea de convingere este un atu pe care îl puteți folosi din plin.

RAC
Vă dedicați ziua serviciului. Cât e ziua de lungă sunteți puși pe treabă și nu vreți să lăsați lucrurile neterminate. Ambiția voastră nu va fi trecută cu vederea.

LEU
Nu lăsați la voia întâmplării ceva ce ține de viitorul vostru, mai ales dacă este vorba despre familie. Puneți la punct toate detaliile și ocupați-vă personal de asta.

FECIOARĂ
Depuneți mult efort astăzi pentru a va asigura că lucrurile sunt făcute ca la carte. Totul va fi bine și dovada nu va întârzia să apără.

BALANȚĂ
Nu aveți răbdare să ascultați ceea ce are de spus partenerul de viață. Atitudinea aceasta o să ducă la o ceartă dacă nu învățați să vă temperați și șă ascultați și alte puncte de vedere.

SCORPION
Sunteți foarte agitați pentru că a venit ziua în care sunteți răspunzători de un eveniment. Vreți ca totul să iasă perfect și, cu riscul de a-i supăra pe cei din jur, o să faceți pe șefii. Atenție la tonul pe care îl folosiți când vorbiți cu cei dragi.

SĂGETĂTOR
Sunteți atât de implicați în ceea ce faceți, încât nu vă interesează ce spun alții, ci doar să iasă așa cum vreți. Pentru ca asta să se întâmple sunteți dispuși să faceți câteva sacrificii. Totuși, nu vă ignorați familia.

CAPRICORN
Aveți foarte multă treabă, așa că nu aveți voie să leneviți. Ați promis cuiva că mergeți în vizită și este timpul să vă țineți de cuvânt.

VĂRSĂTOR
Două zile de relaxare. Vă închideți telefonul de la locul de muncă, nu deschideți deloc calculatorul și sunteți deciși să faceți doar ceea ce vă place. Poate chiar vă urcați în mașină dați o fugă în afara orașului.

PEȘTI
Sunteți ceva mai sociabili decât de obicei, ceea ce vă face o gazda perfectă. Așteptați-vă la multe vizite în aceste două zile.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.