Horoscop vineri 4 ianuarie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 4 ianuarie

BERBEC
Veți vedea viața cu alți ochi astăzi. Vă preocupă poveștile de viață ale unor oameni pe care îi considerați modele pentru voi și vreți să stați cât mai mult timp cu ei.

TAUR
Simțul umorului vă ajută să treceți peste orice hop astăzi. Luați totul în glumă și nimeni nu o să vrea să vă șteargă zâmbetul de pe față.

GEMENI
Nu este nevoie de un efort mare pentru a vă urma visul, ci doar să fiți mai atenți și mai stăpâni pe situație. Chiar dacă sună ciudat, v-ar prinde bine ceva timp să reflectați asupra lucrurilor pe care le vreți cu adevărat în viața voastră.

RAC
O problemă de ordin financiar nu vă dă pace de câteva zile, dar astăzi o să îi găsiți rezolvare datorită partenerului de viață. Seara o să sărbătoriți ceva ce ține de locul de muncă.

LEU
Reprogramați-vă întâlnirile de astăzi, pentru că nu veți putea ajunge, deoarece intervine ceva de ultim moment. Pe seară veți primi o veste care vă liniștește.

FECIOARĂ
Știți și voi că cel mai deștept cedează, dar nu este cazul astăzi. Sunteți siguri de ceea ce spuneți, iar argumentele sunt de partea voastră și nimeni nu vă poate contrazice.

BALANȚĂ
O să aveți o parte de o surpriză de ordin financiar. Primiți niște bani pe care nu îi așteptați. Important este să nu vă grăbiți să îi cheltuiți imediat.

SCORPION
Toată agitația din ultimele zile v-a obosit, așa că astăzi plănuiți o seară liniștită alături de partenerul de viață. Vă relaxați la un film și seara va fi perfectă.

SĂGETĂTOR
Scenariul pentru ceea ce urmează să se întâmple nu vă este pe plac și vreți să faceți câteva modificări. Vor fi discuții aprinse, dar șansele sunt de partea voastră.

CAPRICORN
Deși unii s-ar putea să vă acuze de egoism, voi știți foarte bine ce vreți de la viață și nimic nu vă dă înapoi de la acest lucru. Sunteți mai aproape decât credeți de visul vostru.

VĂRSĂTOR
Ați primit o veste bună de la o rudă apropiată și acest lucru vă face să fiți fericiți toată ziua. Nici măcar volumul mare de muncă nu vă supără astăzi.

PEȘTI
Primiți o sarcină ce vă va da mari emoții pentru că cererea vine de la o persoană importantă și nu vreți să dați greș. Cu atenție totul se va rezolva.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.