2019 va fi un an plin de concerte!

de Marga Tudor

Scenele romanesti vor fi animate de muzică din toate genurile, de la rock, indie, pop la clasică, în interpretarea unor nume mari.
Vor veni in Romania, Bon Jovi, Metallica, Slayer, Ed Sheeran, Godsmack, Lenny Kravitz si Andre Rieu, dar si actorul David Duchovny, starul serialelor „Dosarele X”.
Trupa de rock americană Bon Jovi revine în România, la şapte ani după un prim show, pentru a susţine un concert în Piaţa Constituţiei, pe 21 iulie. Concertul promovează cel mai recent album, din istoria trupei de peste trei decenii.
Pe 22 iulie, tot in piata constitutiei este rândul trupelor The Cure şi God Is An Astronaut, să încânte fanii români.
Din seria revenirilor, Metallica aduce la Arena Naţională, pe 14 august, noul său album. Concertul este deja sold out.
Veteranii de la Slayer îşi iau la revedere de la fanii români cu un concert live, din turneul de adio anunţat la începutul anului trecut. Trupa americană de thrash metal va concerta la Arenele Romane pe 10 iulie.
Lenny Kravitz va concerta la Sala Polivalentă din Cluj pe 6 mai, iar show-ul face parte din turneul de promovare a noului său album, „Raise Vibration”
Legendara formaţie rock Whitesnake revine în România, pentru a susţine un concert pe 1 iulie, la Arenele Romane, în cadrul noului său turneu mondial.
O prezenţă insolită se anunţă a fi actorul David Duchovny, starul serialelor „Dosarele X”, care va concerta alături de trupa sa la Sala Palatului din Bucureşti pe 10 februarie. Show-ul face parte din turneul european şi promovează cel de-al doilea album rock al starului.
Vedeta muzicii pop Ed Sheeran ajunge şi la Bucureşti. Muzicianul britanic va susţine un concert pe Arena Naţională pe 3 iulie, parte a turneului mondial pentru promovarea albumului „Divide”.
Cea de-a noua ediţie a festivalului Summer Well va avea loc în perioada 10 – 11 august, pe acelaşi domeniu Ştirbey de la Buftea, iar genul clasic ne aduce nume precum Sarah Brightman, Alessandro Safina şi Andre Rieu.
Luna martie îl aduce la Bucureşti şi pe Richard Clayderman, într-un spectacol care, potrivit organizatorilor, include elemente ale celor şapte arte. Concertul va avea loc la Sala Palatului, pe 20 ale lunii.
Violonistul şi dirijorul olandez André Rieu va concerta în premieră la Cluj, la BT Arena, în perioada 4 – 6 aprilie.
C.C. Catch şi Ace of Base se numără printre artiştii care vor susţine recitaluri la Romexpo, între 21 şi 23 iunie, în cadrul festivalului Forever Young, dedicat muzicii retro.
Festivalul Electric Castle va avea loc în perioada 17 – 21 iulie, la Bonţida.
Mai au programate în România concerte trupa britanică Status Quo, care revine în ţara noastră pentru a susţine un concert la Arenele Romane, pe 26 august.

foto: iheartradio

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.