Peste 70.000 de oameni au întâmpinat Anul Nou la Revelionul Centenar!

Foto: Petru Ivu

Peste 70.000 de oameni au fost prezenți aseară la Revelionul Centenar, petrecerea în aer liber din București, organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB în Piața Constituției, potrivit unui comunicat trimis de Municipalitate.

La trecerea în 2019, primarul general, Gabriela Firea, a avut câteva cuvinte pentru cei prezenți: ”La mulți ani tuturor românilor! Mă bucur că bucureștenii și turiștii au ales, în număr atât de mare, să petreacă Revelionul în Piața Constituției, la spectacolul organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB. Petrecerea din acest an a fost una specială, dedicată Centenarului Marii Uniri și le doresc tuturor românilor pace, multă sănătate, liniște și bucurii! La mulți ani, București! La mulți ani, România!”.

Revelionul Centenar a marcat 100 de ani de la Marea Unire cu un spectacol de proporții, care a transformat Piața Constituției în cele peste 6 ore de muzică live. Pe scena de dimensiuni impresionante au urcat cei mai în vogă artiști ai momentului – Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stam, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, dar și un invitat special de renume internațional, ATB, care a mixat live până după ora 1:00.

Revelionul Centenar rămâne un reper pentru evenimentele viitoare, atât ca amploare, cât și ca dinamica fără precedent a efectelor folosite cu ajutorul celor 260 de metri pătrați de ecrane led și a celor 20 de tiruri de echipamente. Pe lângă proiecțiile de lumină și laser, show-ul incendiar de artificii de la miezul nopții a fost unul dintre cele mai spectaculoase regaluri pirotehnice, se mai arată în comunicatul Primăriei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.