Măsuri urgente după sabotarea semafoarelor din Capitală!

Polițiștii fac verificări în cazul accesărilor ilegale semnalate în sistemul de semaforizare din Capitală. Potrivit Municipalității, intervenția neautorizată a avut loc la semafoarele de pe B-dul Nicolae Grigorescu, în zona Policlinicii Titan din sectorul 3. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Brigăzii Rutiere pentru a asigura fluența traficului, precum și pentru efectuarea unor investigații.

Reprezentanții Municipalității au depus o plângere penală în acest caz.

De asemenea, astăzi, la Primăria Capitalei, a avut loc o ședință tehnică de urgență. În cadrul acesteia s-a stabilit suplimentarea procedurilor de monitorizare și control în cazul tuturor intersecțiilor din Capitală, astfel încât această infrastructură să funcționeze în parametri normali.

Echipele de intervenție ale Companiei Municipale de Management al Traficului se află în teren pentru a remedia, în caz de necesitate, eventualele defecțiuni la sistemul de semaforizare.

”Având în vedere incidentele înregistrate în perioada 28-29 decembrie la sistemul de semaforizare din intersecția de la Policlinica Titan, la Primăria Municipiului București a avut loc astăzi, 30 decembrie, o ședință tehnică la care au participat, alături de viceprimarul Aurelian Badulescu, reprezentanți ai Adminstrației Străzilor împreună cu operatorul sistemului de semaforizare, Compania Municipală Managementul Traficului București SA (CMMTB), precum și reprezentanți ai Direcțiilor de specialitate cu atribuții în domeniu din cadrul Primăriei Municipiului București.

În cadrul ședinței s-au stabilit pentru perioada următoare procedurile suplimentare de monitorizare și control a tuturor intersecțiilor din Capitală, astfel încât această infrastructură să funcționeze în parametri normali. De asemenea, echipele de intervenție ale CMMTB se află 24/24 în teren pentru a remedia, în caz de necesitate, eventualele defecțiuni la sistemul de semaforizare, așa cum s-a procedat și până acum”, se arată într-un comunicat de presă trimis de Primăria Municipiului București.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.