Horoscop 2019

Ești curios ce îți rezervă anul 2019 din punct de vedere astrologic? Se anunță călătorii? Poate vă schimbați locul de muncă? E un an bun pentru afaceri? Vă veți întâlni jumătatea? Veți face pasul cel mare în relație?

Bucuresti FM îţi oferă predicţiile astrologice pentru anul 2019.

BERBEC
Pentru voi anul 2019 este un an al ascensiunii. Continuați drumul pe care ați pornit în anul ce a trecut și chiar dacă aveți senzația că tot mergeți la deal și drumul este lung și întortocheat, veți ajunge cu siguranță în vârf. Renunțați la tot ce vă incomodează și priviți înainte. Lucrurile care nu mai sunt relevante vor putea fi eliminate. În cursul anului, unele sacrificii sunt așteptate din partea voastră în ceea ce privește viața personală. Profitați de toate oportunitățile pe măsură ce ajung la voi. Pe plan sentimental, pentru unii dintre voi va fi sfârșitul unei relații lungi și nefericite, în timp ce pentru alții ar putea fi un început frumos.

TAUR
În 2019 forța voastră lăuntrică va fi copleșitoare. Intențiile voastre sunt cele care vor arată dacă această putere este sau nu în beneficiul vostru. Anul acesta veți avea ocazia să vă revizuiți și să reformulați anumite țeluri, planuri, valori și viziuni despre viață. Va exista multă pace și libertate de acțiune în ceea ce vă privește, iar viata amoroasă va fi în deplină armonie. Va fi un an liniștit și veți avea parte de experiențe foarte satisfăcătoare pe toate planurile, inclusiv în ceea ce privește cariera.

GEMENI
Niciodată nu este prea târziu să învățați, iar pentru voi acest lucru va fi foarte ușor și util în acest an. Va fi un an în care vă veți perfecționa din punct de vedere profesional. Veți învăța lucruri uimitoare. De asemenea, anul 2019 va fi un an plin de evenimente utile vieții sociale și consolidării relațiilor personale. Dacă la capitolul dragoste viața voastră vă fi plină de vigoare și aromă în acest an, aveți grijă în plan financiar. Proiectele pe termen lung pe care le-ați avut în minte ar putea fi amânate.

RAC
În 2019 visurile voastre se vor îndeplini. Propria persoană și propriile nevoi sunt priorități pe care nu ar trebui să le neglijați în acest an. Perseverența voastră va da roade, iar 2019 promite să fie unul dintre cei mai frumoși ani pentru cei născuți în această zodie. Veți avea parte de mult noroc. Sensibilitatea care vă caracterizează se va răsfrânge asupra vieții amoroase care va cunoaște o nouă etapă. Atenție însă la cheltuieli, pentru că în anul ce vine sunteți predispuși să aruncați cu banii chiar și atunci când nu aveți de unde.

LEU
Pentru voi anul este plin de oportunități și oferă mari șanse de reușită în plan profesional. Vă veți remarca și veți lega noi relații importante pentru viitorul vostru. Perioada următoare este perfectă să renunțați la obiceiuri și persoane toxice. În prima jumătate a anului s-ar putea să fiți nevoiți sa munciti mai mult decât vă așteptați pentru ceea ce vă doriți, dar apoi veți intra într-o perioadă stabilă și prosperă. In schimb, capitolul amoros se rezumă la un singur cuvânt în anul 2019: fenomenal.

FECIOARĂ
Veți primi ceea ce vă doriți! 2019 va fi un an al deciziilor calme și chibzuite. Veți avea parte și de puțină agitație, dar oricum nu suportați idea unei vieți plictisitoare. Rămâneți concentrați pe obiectivele voastre, chiar dacă asta înseamnă că va trebui să faceți și compromisuri. Măsurile de precauție vă vor ajuta mult să vă protejați de situațiile mai puțin plăcute de pe parcursul anului. Cei din zodia Fecioara vor avea un mediu propice pentru a-și continua relațiile de dragoste, iar persoanele singure își vor putea găsi jumătatea.

BALANȚĂ
Este necesar să vă concentrați și să vă gândiți la victorie. 2019 este anul în care depășiți o mulțime de probleme. Vă veți afla în fața unei decizii dificile la jumătatea anului, iar spre finalul acestuia relația cu persoanele apropiate va căpăta un nou sens. Schimbari majore se anunță în sfera profesioanala, în timpul cărora gestionarea bugetului va fi cheia stabilității financiare pentru anul 2019. În ceea ce privește dragostea, nu luați decizii impulsive legate de partenerul de viață. Răbdarea este cheia.

SCORPION
Viața le va pune pe toate la locul lor anul acesta. Fiți indrezneti și cu siguranță norocul vă va găsi. Anul 2019 este unul al deciziilor serioase, în dragoste, familie cât și în carieră. Veți avea parte de multă distracție, fericire și multe zâmbete. La începutul anului, veți lua câteva decizii financiare pe care le veți respecta pe tot parcursul acestei perioade, lucru care vă va ajuta să scăpați de datorii. Evenimente neprevăzute pot apărea, dar trebuie să le înfruntați cu îndrăzneală!

SĂGETĂTOR
Drumul vostru va fi presărat de succes. Chiar dacă, în comparație cu anul care tocmai a trecut, veți avea mai puțin noroc, nu va fi o problemă pentru că veți reuși să depășiți cu succes obstacolele și să vă umpleți portofelul. Frustarile și supărările pe care le-ați experimentat în ultimii ani dispar acum. În cazul în care sunteți nefericiți în dragoste, anul ăsta vi se deschide calea către o nouă relație.

CAPRICORN
Anul 2019 va fi unul în care veți merge doar înainte și veți depăși orice obstacol. Este anul în care vă veți bucura de energie, voință și determinare pentru a ieși învingători. Profitați de acest dar generos! Avet toate șansele să vă întâlniți marea dragoste în perioada următoare, ba mai mult, puteți lua în calcul căsătoria. Din punct de vedere financiar nu veți întâmpina dificultăți, dar un pic de atenție nu strică niciodată.

VĂRSĂTOR
Succesul va apărea în viața voastră mai repede decât credeți anul ce vine, chiar dacă acum nu considerați asta. Chiar dacă obiectivele voastre par ireale, ele sunt mai aproape de a fi realizate ca niciodată. Totuși, o mulțime de ajustări și compromisuri sunt așteptate din partea voastră. În viața amoroasă lucrurile se vor îmbunătăți considerabil față de anii precedenți. Comunicarea și sinceritatea sunt elementele cheie în acest an.

PEȘTI
Pentru voi este un an al schimbărilor radicale. Anul acesta va necesita un angajament mare și multă muncă din partea voastră, dacă vreți să excelați în viața profesională. Câteva schimbări vor fi necesare și în relația cu partenerul de viață. Totodată, trebuie să învățați să priviți diferit problemele financiare. O să fie o perioadă bună pentru investiții. Va fi un an în care veți primi multe lecții, care vă pregătesc de o nouă etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.