Horoscop de weekend, 29 – 30 decembrie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 29 – 30 decembrie

BERBEC
Stați foarte bine la capitolul comunicare și relații, așa că veți mai câștiga câțiva aliați. Se anunță întâlniri de succes, negocieri reușite, călătorii, toate legate de sfera profesională.

TAUR
Situația financiară s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni, așa că în acest weekend nu există o răsplată mai bună decât câteva zile departe de zgomotul orașului. Relația cu persoană iubită decurge excelent.

GEMENI
Se anunță un weekend plin de surprize pentru nativii acestei zodii. Persoana iubită vă dă o veste care vă bucură și vă îndeamnă să vă faceți planuri în consecință, care vă vor trasa drumul în viitor.

RAC
Vă pregătiți de un anunț important pentru voi. Vă este teamă de reacția familiei, dar nu aveți niciun motiv real de îngrijorare. V-ați gândit mult la ceea ce urmează să faceți și știți că este pasul corect.

LEU
Prima parte a weekend-ului o să fie obositoare, pentru că o să aveți de făcut câteva drumuri solicitante. Abia duminică seara o să reușiți să dormiți mai mult și să vă odihniți.

FECIOARĂ
Aveți un plan bine pus la punct pentru aceste două zile. Vreți ca totul să iasă așa cum cum ați visat și sunteți în stare să faceți un compromis destul de mare pentru a vă asigura că rezultatul va fi pe placul vostru.

BALANȚĂ
Multă relaxare. Asta ați plănuit pentru acest weekend. Dar cum planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, o să aveți de făcut  cateva drumuri , dar nimic care să vă sperie și să vă strice linistea.

SCORPION
Este o perioadă specială pentru cel drag, așa că încercați să îi stați cât mai mult alături. Refuzați orice altă întâlnire.

SĂGETĂTOR
Ați început să faceți ceva ca pe o pasiune și acum ați devenit specialiști. Profitați la maximum de asta și o să faceți și niște bani.

CAPRICORN
Descoperiți detalii esențiale despre ceva ce vă interesează de multă vreme. Nu vă așteptați tocmai la așa ceva și rămâneți fără cuvinte. Aveți grijă cui și ce spuneți de acum înainte.

VĂRSĂTOR
Preferați să îi lăsați pe alții să se bucurie de ceva ce au realizat, chiar dacă și voi ați muncit la acest lucru. Veștile bune o să le primiți duminică.

PEȘTI
Pe voi weekend-ul vă prinde departe de casă. Aveți multe de învățat depre o persoană în această călătorie. Drumul este foarte clar acum și știți ce hotărâri trebuie să luați în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.