De la sfârșitul lui ianuarie, va începe blocarea roților în Sectorul 4

De la finele lunii ianuarie 2019, va începe blocarea roților mașinilor parcate neregulamentar în parcările publice gestionate de către Primăria Sectorului 4, a anunțat city-managerul acestui sector, Ioan Gâf Deac.

„Măsura este una de prevenție, în sensul că nu ne dorim să fim hingherii șoferilor”, a declarat Gâf-Deac.

De aceea, prima deblocare a roții va fi gratuită. La  cea de-a doua abatere, deblocarea va costa 50 de lei, următoarea va costa 150 de lei, apoi 250 de lei, a explicat city-managerul.

Ioan Gâf-Deac mai spune că locurile de parcare din parcările publice gestionate de Primăria Sectorului 4 trebuie ocupate conform regulamentului adoptat de către Consiliul Local.

Adică o mașină nu trebuie să ocupe două locuri de parcare, șoferii nu trebuie să parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități sau pe locurile pentru încărcarea mașinilor electrice.

Pentru ocuparea neregulamentară a locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilități, spre exemplu, taxa de deblocare aplicată va fi de 200 de lei de la prima abatere și se va putea aplica și măsura complementară a ridicării imediate a mașinilor respective.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.