Horoscop joi 27 decembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 27 decembrie

BERBEC
Faceți câteva schimbări în program, pentru că trebuie să ajungeți în câteva locuri pentru întâlniri care nu erau planificate. Sunteți puțin dați peste cap, dar nici nu puteți refuza.

TAUR
Astăzi o să aveți parte de o veste excelentă pe plan personal. Se va împlini ceva ce vă doreați de multă vreme.

GEMENI
Sunteți pregătiți să vă stabilizați situația financiară. Fie că puneți bazele unei afaceri sau vă renegociați contractul de muncă, urmează o perioadă importantă în acest plan.

RAC
Aveți foarte multe lucruri de făcut și nu prea aveti idee de unde să va apucati. Cu toate acestea, aveți destulă energie pentru a le finaliza pe toate până la sfârșitul zilei.

LEU
Rezolvați rapid și ușor niște probleme financiare. Nici vouă nu vă vine să credeți, însă astrele v-au influențat foarte mult și ați fost mai responsabili cu banii voștri.

FECIOARĂ
Energia vitală este fluctuantă, așa încât este bine să vă dozați eforturile și mai ales să ftii prudenți la felul în care gestionați anumite probleme.. Gândurile vă sunt îndreptate spre posibilitățile financiare, pe care le aveți la locul de muncă.

BALANȚĂ
Pe neașteptate se vor ivi călătorii pe distanțe scurte, fie în vizită la cei apropiați, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fiți prudenți la drum!

SCORPION
Capitolul amoros vă dă bătăi de cap. Aveți nevoie de afecțiunea celor dragi și de gesturi tandre. Dar se pare că cei dragi vouă au cu totul alte treburi sau vă solicită numai pentru doleanțele lor personale.

SĂGETĂTOR
Astăzi, anumite dovezi de loialitate din partea unui prieten vor fi extrem de benefice pentru voi, deoarece se pare că ați trecut prin situații delicate în ultima vreme.

CAPRICORN
Dați dovadă de o bună intuiție și reușiți să rezolvați tot ceea ce v-ați pus în plan. Chiar dacă este mijlocul săptămânii, voi sunteți mai plin de energie ca niciodată.

VĂRSĂTOR
În ultima perioadă ați primit extrem de multe promisiuni cu privire la un job pe care îl doriți, doar că nu știți exact când se vor materializa acestea. Este momentul oportun pentru o schimbare în carieră.

PEȘTI
Sunteți mai sensibili decât de obicei și puteți fi răniti foarte ușor astăzi, mai ales că aveți tendința de a deschide subiecte delicate. Pe de altă parte, simțiți nevoia de a fi admirați, lucru ce se poate întoarce împotriva voastră.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.