Bine de citit: „Steaua. O poveste de Crăciun”

Cred că Sergio Bambaren nu a scris o carte, ci de fapt a construit o Arcă din cuvinte.  “Steaua. O poveste de Crăciun” îmi pare a fi o Arcă a Luminii, aflată în așteptare, cu puterea magică de a opri din fugă și de a întoarce din drum pe oricine se grăbește să ajungă niciunde sau, chiar mai rău de-atât, aleargă către noaptea eternă a răului și a întunericului absolut.

Citind “Steaua. O poveste de Crăciun”, mi-am amintit că mai avem timp, dar doar atât cât este vremea acestui timp. Sărbătoarea de Crăciun e atât de frumoasă și în aceste momente de sfârșit de an se mai întâmplă să ne oprim din goană pentru a ne aminti și de semenii noștri, doar că umanitatea din noi ar putea atât de ușor să cuprindă toate zilele vieții, și nu doar unele dintre ele, despre care s-a stabilit pe calendar că n-ar fi rău să le fie dedicate binelui.

“Steaua. O poveste de Crăciun”… Doar despre această Arcă știu sigur că nu o să plece și că o voi regăsi mereu în biblioteca mea, măcar în zilele Crăciunului, pentru că în altele, nu știu de ce, alerg într-una, alături de alții…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.