METEO: Temperaturi pozitive, în prima zi de Crăciun

In aceasta noapte, in Capitala, cerul va fi mai mult noros si vor fi posibile precipitatii mixte.

Vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de -2 grade.

Maine, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.  Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 4 grade.

In tara, la noapte vor fi innorari în majoritatea zonelor, dar precipitatiile vor diminua şi se vor restrange semnificativ ca arie, astfel ca se vor semnala doar izolat, in special in centru şi in regiunile extracarpatice.

Acestea vor fi mixte în sud şi sud-est şi sub formã de ninsoare în rest. Local se va forma gheţuş.

Vântul va continua sa aiba intensificari la munte, temporar cu viteze de 65…80 km/h, iar în zona înaltã va sufla tare cu rafale de peste 90…100 km/h, îndeosebi în Carpaţii Meridionali; ninsoarea va fi viscolitã şi vizibilitatea va scãdea semnificativ. Intensificãri ale vântului vor fi local şi în zonele joase de relief din sud-vestul, centrul şi estul ţãrii, cu viteze, în general de 50…55 km/h.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7 şi 2 grade.

Maine, cerul va fi variabil in sudul şi sud-estul tarii unde, cu totul izolat, pot fi precipitatii slabe, mixte.

În restul teritoriului vor fi înnorãri persistente şi pe arii restrânse, temporar, va ninge slab în nord, nord-est şi centru. Vântul va continua sã prezinte intensificãri la munte, cu viteze mai mari în zona înaltã, în special a Carpaţilor Meridionali, unde rafalele vor depãşi 80…90 km/h spulberând zãpada, iar la cote mai reduse şi în Moldova, Dobrogea şi sud-vestul Olteniei, în timp ce în celelalte regiuni va sufla slab şi moderat.

Temperatura aerului, în scãdere faţã de intervalul anterior, va avea valori maxime cuprinse între -4 şi 5 grade.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.