Horoscop luni 24 decembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 24 decembrie

BERBEC
Ar fi bine să îi arătați persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu vă lăsați acaparați de problemele personale și investiți mai mult timp și energie în relație.

TAUR
Se ivește o șansă nouă la orizont și vi se pare din ce în ce mai interesantă. Sunteți conștienți că nu e ușor de dus la capăt ceea ce vreți să începeți, dar merită eforturile.

GEMENI
Căutați oameni cu aceleași interese ca voi care să vă dea încredere să mergeți mai departe cu un proiect important. Faptul că vă convingeți că nu sunteți singurii care au anumite aspirații vă ambiționează.

RAC
Un mesaj de departe vă va da răspunsul mult așteptat. Este o zi favorabilă rezolvării conflictelor și situațiilor tensionate din viața de cuplu.

LEU
Vă adaptați cu ușurință la situații noi și reușiți să rezolvați unele probleme casnice. Preluați controlul asupra situației și, ca un adevărat strateg, mobilizați toată familia pentru un scop comun.

FECIOARĂ
Familia vă susține planurile de viitor și aveți satisfacția că sunt oameni pe care vă puteți baza oricând. Nu rămâne decât să puneți în aplicare tot ce aveți în minte.

BALANȚĂ
Plănuiți de zor o întâlnire romantică și nimic altceva în jurul vostru nu mai contează. Prietenii vă sfătuiesc  reveniți cu picioarele pe pământ, dar decideți să nu țineți cont de nimeni.

SCORPION
Sunteți foarte activi și sociabili, ceea ce favorizează relațiile de colaborare. Este posibil să primiți o propunere care vă poate schimba traseul profesional, dar mare atenție la intențiile celor din jur.

SĂGETĂTOR
Aveți nevoie de puțină distracție și relaxare astăzi, așa că lăsați toate problemele și ocupați-vă de ceea ce vă face cu adevărat fericiți.

CAPRICORN
Sunteți fermecători astăzi, iar partenerul de viața nu are nicio șansa să se plictisească alături de voi. Veți avea parte de multe ocazii de a trăi aventuri romantice.

VĂRSĂTOR
Aveți parte de o zi extraordinară. Relațiile sentimentale se îmbunătățesc, iar situația financiară se echilibrează, așa că aveți toate motivele să zâmbiți.

PEȘTI
Simțiți nevoia  sa vă relaxați, așa că vă ocupați de un vechi hobby. Indiferent care este acesta, vă va ajuta să vă deconectați și o să vă aducă zâmbetul pe buze.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.