VIDEO: Daria Crișan, interpretare unică a piesei ,,Feeling Good”!

Daria Crișan, interpretarea unică a piesei ,,Feeling Good”! Tânăra a câștigat marea finala #BeINSTApeFM!

Elevă în clasă a XII-a la Colegiul Național ,,Gheorghe Șincai” din București, Daria Crișan este câștigătoarea sezonului doi din prima competiție de voce din FM, #BeINSTApeFM. Acesta s-a remarcat cu piesa ,,Feeling Good”, într-o interpretare unică, în finala #BeINSTApeFM.

Cine este Daria?

În confruntări, Daria ne-a spus că indiferent de talentul ei deosebit, vrea să fie și medic stomatolog. În plus, ea s-a descris echilibrată și muncitoare: ”Până la 18 ani, arta și rațiunea au echilibrat balanța stilului meu de viață. Muzica, dansul și actoria mi-au dezvoltat latura creativă, condimentată cu perfecționismul, empatia și entuziasmul ce mă caracterizează. Dar am preferat să nu urmez un liceu cu profil artistic, ci să îmi diversific aptitudinile și pe plan intelectual, astfel, fiind elevă la Colegiul Național “Gheorghe Șincai”. Am participat la festivaluri de muzică încă de la o vârstă fragedă, însă majoritatea m-au făcut tot mai reticentă în ceea ce le privește. Stilul demodat, anost de desfășurare m-au determinat să mă desprind din acest “cerc vicios”. Concursul #BeInstaPeFM a fost ca o gură de aer proaspat pentru mine. Am întâlnit oameni sinceri, extraordinari, care debordează de idei și voie bună.”

Lansează primul single

Daria Crișan urmează să lanseze primul ei single alături de Nomad Music și să intre în playlist-ul București FM. Asta se va întâmpla în prima parte a anului 2019, atunci când ea va lucra cu Zagga și Cătălin Tamazlicaru, producătorii unor hit-uri ca Falava pentru Andra, Greșesc pentru Antonia sau Ieri erai pentru Raluka.

Interpretare Ioana Ignat și Tudor Monroe – ”Lacrima”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.