Pe cine au învins sindicaliștii ELCEN?!

Sursa foto: www.economica.net

S-a încercat din greu menținerea secretului asupra negocierilor purtate de către sindicaliștii de la ELCEN cu Ministerul Energiei, care le este, încă, patron. Asta deoarece greva spontană de alaltăieri s-a soldat cu o victorie a greviștilor. În urma acordului, salariații obțin 2000 de lei în plus.

Ministerul Energiei pare a fi marele învins care a cedat presiunii sindicaliștilor care amenințau să oprească CET-urile în plină iarnă. Dar, dacă privim cu atenție, Ministerul Energiei a înregistrat, de fapt, o victorie. Pentru că a dezamorsat situația, evitând să fie lupul cel mare și rău care îi lasă pe bucureșteni fără căldură în miez de iarnă.

În plus, Primăria Capitalei va trebui să plătească salariile majorate, după preluarea activelor și a angajaților ELCEN. Deci, sindicaliștii de la ELCEN s-au războit cu Ministerul Energiei, dar au învins Primăria Capitalei!

1 COMENTARIU

  1. O haită de hoți, angajații ELCEN, trebuie dați în judecată, mai ales aia care sau vorbit sa nu preia serviciul de tura,! Chiar se joacă cu populația, cu spitalele, cu, școlile, cu instituțiile statului? Judecați și la pușcărie pentru genocid! La pușcărie, capuselor!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.