Concertul Tradițional de Anul Nou – “Electronic Symphony”

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită la cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București – “Concertul Tradițional de Anul Nou”, ajuns la cea de-a VI-a ediție. Evenimentul va avea loc pe scena Sălii Palatului, duminică, 30 decembrie 2018, începând cu orele 19:00.

Orchestra Simfonică Bucureşti și dirijorul Nicolae Moldoveanu au pregătit o seară memorabilă. În prima parte, publicul va avea ocazia să asculte cele mai frumoase valsuri și multe surprize muzicale, iar în cea de-a doua parte – în premieră – experiența “Electronic Symphony”.

Surpriza ediției a VI-a este invitatul special Edward Maya, primul artist român ce deține un Billboard Music Award în SUA. Edward Maya este primul autor și interpret român ce a deținut poziția întâi la categoria Dance Airplay cu single-ul “Stereo Love”, în ediția Billboard 2011, singurul hit românesc din istoria competiției.

Orchestra Simfonică București și Edward Maya vor prezenta în partea a doua a Concertului Tradițional de Anul Nou, în exclusivitate pentru publicul românesc, conceptul “Electronic Symphony”, un spectacol original în care un triplu artist – DJ/interpret/compozitor – o orchestră simfonică și soliștii lor vor reuni instrumente tradiționale românești, influențe din folclor, muzică de film, muzică electronică, lumini si grafică, toate special concepute pentru un show unic și inedit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.