Chris Evert a avut dreptate cu Simona Halep

Marea campioană a tenisului feminin Chris Evert, un suporter de lux a Simonei Halep, a avut dreptate atunci când spunea cu mai bine de un an de zile în urmă, că jucătoarea din România are un potenţial deosebit şi va câştiga cu siguranţă cât de curând şi un Grand Slam. Legenda din Statele Unite a ştiut de fiecare dată să-i contrazică cu argumente pe toţi cei care nu o aveau la suflet pe Simona Halep, dar de asemenea nu a ezitat să o certe pe jucătoarea noastră atunci când a avut evoluţii sub medie la unele turnee majore.

Cu toate acestea, Chris Evert câştigătoare a 18 titluri de Grand Slam, este de părere că sportiva din Constanţa va mai câştiga cel puţin un turneu de Mare Şlem în perioada următoare : ,, Are toate şansele. Este Numărul 1 mondial, s-a obişnuit cu poziţia asta, nu mai are presiunea câştigării primului ei Mare Şlem. Nu ştiu câte, dar cel puţin unul îl va mai câştiga. Simona e excelentă pe hard. Cred că Australian Open”, a mai spus jucătoarea din Statele Unite.

Referitor la despărţirea de Darren Cahill, Chris Evert a precizat că australianul a reuşit să-i schimbe aproape în totalitate atitudinea din teren a Simonei şi de asemenea a mai reuşit să-i transmită sportivei noastre şi acea forţă mentală specifică numai adevăratelor campioane. ,, Darren a fost antrenorul perfect pentru Simona, a produs declicul lui Halep în momentul în care a părăsit-o, după Miami 2017. Practic a forţat-o pe Simona, în acel moment, să se analizeze cu mare atenţie, să-şi facă autocritica şi să ia unele decizii împotriva firii ei. Şi întotdeauna când trebuie să schimbi ceva la tine, este dificil.
Iată însă, Simona a reuşit şi imediat după acel episod, a arătat că s-a schimbat. De atunci, limbajul trupului lui Halep s-a schimbat pe teren, tot ce era negativ s-a trasformat din acel moment la Simona” a mai spus americanca într-un interviu acordat publicaţiei Fanatik.
Jucătoarea din România este de 50 de săptâmâni Lider mondial şi pentru al doilea an consecutiv Numărul 1 în clasamentul WTA.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.