Cerere mare pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă pe Valea Prahovei!

Doar în Predeal, de Crăciun și Revelion, gradul de ocupare în unităţile de cazare este de 98%.

Preţul mediu al unui sejur la un hotel de trei stele, pentru un pachet cu trei nopţi de cazare este de 230 euro/persoană.
Turistii mai au de asteptat, insa, deschiderea sezonului de schi la Predeal.
Se va intampla pe 29 decembrie cand pe partia Clăbucet vor avea loc demonstraţii ale schiorilor, concursuri si concerte.
Programul artistic va incepe la ora 16.30 si se va incheia dupa ora 20 cu un foc de artificii.

Ca în fiecare an, turiştii care vin la Predeal sunt aşteptaţi pe 31 decembrie, de la ora 22.30, tot pe pârtia Clăbucet, la petrecerea Revelionului.

Evenimentele pe pârtia de schi vor continua până la începutul lunii martie 2019. Conform calendarului transmis de organizatori, în fiecare weekend din lunile ianuarie şi februarie, iubitorii sporturilor de iarnă sunt aşteptaţi la Winter Snow Fest (activităţi interactive, concursuri, premii). În vacanţa pentru copii din luna februarie se va organiza Kids Snow Fest, unde vor avea loc activităţi distractive pentru copii, concursuri, premii.

În perioada 19-20 ianuarie va avea loc Ski Test Day, iar în 2-3 februarie, Winter Tour. Pe 16 februarie, pe pârtia Clăbucet, îndrăgostiţii vor petrece Valentine’s Day pe schiuri. Din 25 februarie până pe 2 martie, la Predeal se va desfăşura Alpin Film Festival, evenimentele pe pârtie încheindu-se pe 3 martie, când va avea loc Cupa Şcolilor de schi, la schi alpin.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.