Horoscop joi 20 decembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 20 decembrie

BERBEC
Doriți să faceți o schimbare radicală în viața voastră și vă gândiți la o metodă originală. Organizați-vă cât mai eficient și profitați de acest moment favorabil.

TAUR
Sunteți în formă și bine-dispuși, iar relațiile decurg fătă probleme. Aveți mari șanse de reușită în toate activitpățile legate de familie și serviciu.

GEMENI
Este o zi favorabilă studiului, proiectelor de viitor, dar și relațiilor cu prietenii. După-amiază ar fi bine să vă ocupați de problemele celor din familie.

RAC
Aveți succes în activitățile comerciale și sunt favorizate investițiile pentru cămin. Aveți idei originale, dar cei din jur s-ar putea să nu privească  situațiile la fel.

LEU
S-ar putea să plecați la drum pentru o problemă anunțată în ultimul moment. Cu toate că apar dificultăți, reușiți să vă descurcați foarte bine și să rezolvați tot spre mulțumirea șefilor.

FECIOARĂ
Ideile vă sunt apreciate mai mult ca niciodată de anturaj. Dacă sunteți invitați astăzi la o petrecere sau chiar o excursie nu ratați ocazia. Veți avea parte de momente minunate.

BALANȚĂ
Relațiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a doua a zilei.  Nu este cazul să vă îngrijorați pentru că o rudă o să vă ajute să treceți peste acest moment.

SCORPION
E un moment bun să vă puneți mintea la treabă și să oferiți idei inedite șefului la următoarea ședință. Propunerile voastre vor face diferența în privința viitorului echipei.

SĂGETĂTOR
Va fi o zi de acțiune. Veți umbla mult prin oraș. Partea proastă este că o să fiți epuizați, dar cea bună este că o să rezolvați o mulțime de chestiuni birocratice pe care le-ați amânat multă vreme.

CAPRICORN
Sunteți pe ultima sută de metri în ceea ce privește cumpărăturile. Faceți tot posibilul să finalizați lista asăzi.

VĂRSĂTOR
Cineva încearcă să vă convingă să faceți ceva ce nu este neapărat pe placul vostru. Încercați să vedeți partea bună și atitudinea această vă va ajuta.

PEȘTI
Dacă mergeți la cumpărături, încercați să respectați lista. Nu aruncați banii pe lucruri inutile, deoarece urmează o perioadă dificilă pentru voi în acest sens.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.