Horoscop luni 17 decembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 17 decembrie

BERBEC
Aveți foarte multe lucruri pe ordinea de zi, așa că nu vă gândiți că puteți să plecați mai devreme de la birou. Vă pregătiți de un eveniment important care îi privește pe toți colegii de serviciu.

TAUR
Este o zi perfectă pentru schimbările ce țin de afaceri, dar nu va fi un drum prea simplu . O să purtați discuții serioase cu oameni cu funcții importante.

GEMENI
Cu cât aveți parte de mai multă activitate fizică cu atât considerați că începeți să vă simțiți mai bine. Vă gândiți serios să începeți și o dietă sau să vă achiziționați un abonament la sală.

RAC
Starea de spirit oscilează astăzi. Fie sunteți fericiți și vă vine să țipați din acest motiv, fie sunteți pe gânduri și nimeni nu știe cum să vă facă să depășiți acest moment.

LEU
Ați investit în ceva foarte mult. Nu neapărat bani, ci timp și sentimente. Acum așteptați rezultatele. Veți fi nevoiți să stați destul de mult, însă totul va fi pe măsura speranțelor făcute.

FECIOARĂ
Simțiți nevoia de mai multă distracție, drept pentru care planificați o escapadă la munte, cel mai probabil. Vă mobilizați câțiva prieteni și puneți la punct toate detaliile.

BALANȚĂ
Sunteți visători și nimeni nu vă poate opri din a vă contura în gând o lume mai bună. Dar astăzi puneți bazele pentru că visele să devină realitate.

SCORPION
Responsabilitatea de care dați dovadă astăzi o să vă aducă o bilă albă la locul de muncă. Impresionați printr-un bun simț ieșit din comun și nu mulți sunt cei care vă cunoșteau latura asta.

SĂGETĂTOR
Familia este foarte importantă pentru voi astăzi. Decideți să luați asupra voastră toate problemele și încercați să le rezolvați singuri. Atenție la cheltuieli pentru că la finalul zilei s-ar putea să fiți voi cei care au nevoie de ajutor.

CAPRICORN
Astăzi, mai mult ca oricând, sunteți dornici să acumulați informații noi. Astfel veți reuși să vă aflați la locul potrivit și momentul potrivit pentru un câștig financiar substanțial.

VĂRSĂTOR
O discuție cu un prieten scoate la lumină câteva probleme cărora nu prea le-ați acordat atenție până acum. Analizați situația din toate punctele de vedere și abia apoi luați o decizie.

PEȘTI
Căutați oameni cu aceleași interese ca voi care să vă dea încredere să mergeți mai departe cu un proiect important. Faptul că vă convingeți că nu sunteți singurii care au anumite aspirații vă ambiționează.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.