Andy Garcia îl va interpreta pe Constantin Brâncuşi în filmul ”Sculptorul”!

Sursa foto: Facebook/Mick Davis

Actorul american Andy Garcia îl va interpreta pe Constantin Brâncuşi în filmul ”The Sculptor” (”Sculptorul”). Informația a fost confirmată chiar de regizorul filmului, Mick Davis, pe pagina sa de Facebook. Acesta a postat o fotografie cu Andy Garcia, în care actorul apare cu o barbă „brâncuşiană” şi cu o pereche de ochelari. Mesajul care însoțește poza este ”Andy will play Brancusi in The Sculptor” (Andy îl va juca pe Brâncuşi în ”Sculptorul”).

Andy Garcia şi Mick Davis au mai colaborat la filmul ”Modigliani” (2004), peliculă în care actorul american are rolul principal, al discipolului lui Brâncuşi. Filmul a fost realizat la studiourile din Buftea și a fost văzut bine de critici.

Mick Davis este cunoscut şi ca regizor al filmelor “Dorian Gray” şi “The Match” şi ca scenarist al peliculelor ”Love in Paris”, ”Amprenta morţii” cu Jean-Claude Van Damme.

Andy Garcia s-a născut la Havana, în Cuba, pe 12 aprilie 1956. A devenit cunoscut începând cu anii ’80 – ’90, după ce a jucat în filme precum ”The Godfather, Partea a III-a”, ”The Untouchables” sau ”Internal Affairs”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.