Utilajele intervin pe străzile Capitalei

În acest moment, traficul în Capitala se desfășoară în condiții normale de iarnă.
Pe marile bulevarde, zăpada a fost îndepărtată, carosabilul este aproape la negru, însă, pe străzile lăturalnice operatorii acum intervin.
În urma controalelor efectuate în teren, azi-noapte, de 15 echipaje de polițiști locali din cadrul P.L.M.B., care au verificat  modul în care operatorii de deszăpezire au acționat pe arterele din București, dar și în urma monitorizării video pe camerele de supraveghere amplasate în principalele intersecții, s-a constatatat faptul că operatorii au acționat prin pluguire și împrăștiere de  material antiderapant în zona rampelor, pantelor, podurilor, stațiilor STB și a arterelor din urgență I.

Astfel, pe parcursul nopții, 367 utilaje și 425 de operatori au acționat pe toate arterele principale din Capitală, iar pe parcursul acestei zile se vor curăța de zăpadă și arterele secundare.

Poliția Locală a Municipiului București rămâne, în continuare, în teren pentru a monitoriza acțiunile de deszăpezire.

Deasemenea, polițiști locali au efectuat verificări pentru depistarea persoanelor fără adăpost care erau expuse temperaturilor scăzute.
În urma activităților desfășurate, au fost depistate patru persoane fără adăpost, dintre care trei au fost instituționalizate într-un centru social, iar una a refuzat instituționalizarea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.