Romania joaca astazi pentru un loc in finala fara Cristina Neagu

Sursa foto: facebook(rostov-don hc)

Romania poate demonstra astazi ca este una dintre cele mai bune echipe din Europa.
Cu conditia sa bata Rusia si sa ajunga in finala campionatului european de handbal feminin din Franta.

Echipa noastra a invins pana acum Cehia, Germania, Norvegia si Spania dar a pierdut in fata Olandei si Ungariei.

Formatia noastra joaca pentru prima data la acest campionat fara Cristina Neagu dar echipa este unita si motivata, spune pivotul Raluca Bacaoanu.

Eliza Buceschi recunoaste ca Rusia este o echipa extrem de valoroasa si sustine ca fetele vor face totul pentru a suplini lipsa Cristinei Neagu.

“Am primit o sansa de care trebuie sa profitam si, cu siguranta, o vom face. Nu mai avem nimic de pierdut, obiectivul nostru, propus la inceputul competitiei a fost indeplinit, acum avem pentru ce sa jucam si sunt sigura ca diseara va fi un meci frumos. Echipa Romaniei va fi la fel, va lupta la fel, chiar daca ea(Cristina Neagu) ne va lipsi cu siguranta, din toate punctele de vedere, vom incerca fiecare sa dam 1o la suta in plus mai mult ca sa suplinim lipsa ei”.

Selectionerul Martin Ambros spune ca nu va fi usor pentru ca stie ce valoare au adversarele, de la echipa de club pe care o antreneaza- Rostov.

Antrenorul secund Horatiu Pasca spune ca vom incerca sa jucam cel mai bun handbal pentru a face o bucurie oamenilor

“Cred in forta acestui grup si cred in puterea de mobilizare a acestui grup. Echipa asta are un vis, a muncit foarte mult sa si-l atinga, o parte din el s-a realizat- jucam semifinale de campionat european, suntem in careul de asi, pe deplin meritat, de aici incolo se poate intampla orice. Suntem puternici, Cristina este puternica, cu siguranta va trece peste toata povestea asta si va reveni mai puternica decat a fost”.

Romania- Rusia se joaca de la ora 18.30. Cealalta semifinala, Olanda- Franta incepe la ora 22:00. Mai inainte, de la ora 15:00, se disputa meciul pentru locurile 5- 6: Suedia- Norvegia.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.