Ne-a rămas doar bronzul, România-Rusia 22-28

Naţionala de handbal feminin, nu a putut trece peste şocul pierderii Cristinei Neagu şi nici peste campioana olinpică din 2016, Rusia.
Fetele noastre nu au ţinut piept adversarelor decît în repriză, pe care au încheiat-o la o diferenţă de un singur gol în favoarea rusoaicelor 16-15.

În manşa secundă s-a văzut clar lipsa Cristinei Neagu din angrenajul echipei, iar româncele au făcut eforturi mari să ţină scorul cât mai strâns. Din păcate rusoaicele au arătat că sunt mult mai bune şi mai eficace atât în atac, cât şi în faza defensivă. Încercările disperate ale lui Ambros Martin de a găsi soluţii salvatoare chiar şi pe parcursul meciului au eşuat pe rând, datorită omogenităţi şi valorii lotului antrenat de Evgheni Trefilov.

Rusia merge astfel în finală şi va întâlni pe învingătoarea din partida Franţa-Olanda, partidă care se va juca în această seară de la ora 22:00.
Tricolorelor nu le-a mai rămas decât şansa de a juca duminică de la ora 15:00 pentru medaliile de pronz şi speranţa că duminică este o nouă zi şi o nouă şansă pentru a învinge.
Chiar dacă vom pierde şi finala mică, naţionala României este deja calificată la mondialul din Japonia din 2020.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.