Interpretarea unică după Amy Winehouse în prima competiție de voce din FM!

Ana Văsâi completează lista finalistelor din sezonul 2 #BeINSTApeFM. În cea de-a cincea confruntare, Alisa și Ana s-au întrecut în talent pentru ultimul loc în marea finală a primului concurs de voce din FM, organizat de BucureștiFM.

Au fost peste 1000 de comentarii și câteva sute de voturi în doar 30 de minute de vot, iar ultimul nume care completează lista finaliștilor #BeINSTApeFM este Ana Văsâi.

Săptămâna viitoare, alături de Maria, Polly, Mălina și Daria va face spectacol și va candida la marele premiu al sezonului, o piesă semnată de Nomad Music care urmează să intre în playlist-ul BFM.

Pe 21 decembrie are loc finala #BeINSTApeFM, în direct, înainte de Crăciun și va aduce, probabil, cel mai frumos cadou, atât ascultătorilor, cât și câștigătoarei.

Cine este Ana Văsâi?

”Numele meu este Ana-Maria Văsâi, sunt studentă în anul 1 la Facultatea de Matematică și Informatică în cadrul Universității București. Iubesc muzica fiind de foarte multe ori medicamentul sufletului meu și pastila ce vindecă orice rană sufletească. Ambițioasă, energică și puțin curajoasă, am avut ocazia să fiu concurentă la XFactor ediția 2017, ajungând în bootcamp. În momentul de față scriu versuri din trăirile și momentele prin care trec și lucrez la un album ce sper că va apărea în viitorul apropiat “, spune aceasta.

5 confruntări, 1 finală și 1 câștigător

În fiecare vineri dimineață, la București FM, doi tineri talentați s-au confruntat pentru un loc în finală. La nivel de cifre, din cei 10 concurenți selectați în sezonul 2, doar 5 au avut șansa să revină în finală. Pe parcursul celor 5 confruntări s-au înregistat, pe instagramul @bucurestifm, peste 10.000 de voturi. Tot în sezonul doi, au participat doar doi băieți, dar care nu s-au calificat la marele premiu.

Totul se întâmplă ON AIR, în matinalul ,,Bună dimineața, București”, în fiecare vineri, iar săptămâna viitoare se anunță surprize mari și emoții uriașe.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.