Horoscop de weekend, 15 – 16 decembrie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 15 – 16 decembrie

BERBEC
Doar liniște și relaxare se anunță pentru voi în aceste zile. Petreceți clipe minunate lângă prieteni și familie și nimic nu o să strice atmosfera plăcută.

TAUR
Nu aveți stare. Aveți chef să iești în oraș, să urcați pe munte sau să alergați în parc. Indiferent ce veți alege, distracția este garantată. Într-una dintre cele două zile o să vă ocupați mai mult de ceva ce vă va îmbunătăți partea financiară.

GEMENI
Weekend plin de surprize în plan sentimental. Cei care au o relație vor simți cât de importanți sunt în viața partenerului și vor lua decizii pe termen lung în acest sens. Nici pe cei singuri dragostea nu îi va ocoli weekend-ul ăsta.

RAC
Este un moment prielnic schimbărilor. Aveți încredere în propria persoană, îndrăzniți să visați pentru că vă pregătiți de o perioadă extrem de interesantă în care orice este posibil pentru voi.

LEU
Doar liniște și relaxare se anunță pentru voi în aceste zile. Petreceți clipe minunate lângă prieteni și familie și nimic nu o să strice atmosfera plăcută.

FECIOARĂ
Sâmbătă este ziua dedicată odihnei, pe când duminică o să aveți mult de alergat. Se anunță și câteva vizite, dar la finalul weekend-ului o să rămâneți cu o impresie extrem de plăcută.

BALANȚĂ
Viața profesională este pe primul loc pentru voi în aceste zile. Deși prietenii și familia vă reproșează că nu acordați suficientă atenție vieții sociale, voi știți ce aveți de făcut și nimic nu vă oprește din drum.

SCORPION
Seriozitatea de care dați dovadă mereu vă împiedică să vă odihniți. Nu mai încercați să îi mulțumiți pe toți și încercați să vă relaxați pentru că s-ar putea să fiți voi cei care nu se mai bucură.

SĂGETĂTOR
Situația financiară s-a îmbunătățit în ultimele săptămâni, așa că în acest weekend nu există o răsplată mai bună decât câteva zile departe de zgomotul orașului. Relația cu persoană iubită decurge excelent.

CAPRICORN
Se anunță un weekend plin de surprize pentru nativii acestei zodii. Persoana iubită vă dă o veste care vă bucură și vă îndeamnă să vă faceți planuri în consecință, care vă vor trasa drumul în viitor.

VĂRSĂTOR
În aceste zile este vorba doar de relaxare pentru voi. Vă petreceți timpul înconjurați de familie și prieteni și vă bucurați din plin de compania lor.

PEȘTI
Vă pregătiți de un anunț important pentru voi. Vă este teamă de reacția familiei, dar nu aveți niciun motiv real de îngrijorare. V-ați gândit mult la ceea ce urmează să faceți și știți că este pasul corect.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.