Gabriela Firea a vizitat Spitalulul Clinic pentru Copii „Dr. Victor Gomoiu”

Primarul General, Gabriela Firea, a vizitat Spitalulul Clinic pentru Copii „Dr. Victor Gomoiu”, unde a discutat cu medicii angajați la secțiile nou-înființate de ortopedie și chirurgie. Mulți dintre aceștia au studii efectuate în Franța și Italia.

„Mă bucur că, din luna mai a acestui an, de când am inaugurat acest spital, au fost angajați în acest spital aproape 40 de medici și asistente pentru secțiile nou înființate și ca, din bugetul oferit de Primăria Capitalei, s-au făcut investiții în aparatura ultramodernă și dotări de aproximativ 2 milioane de euro, inclusiv o ambulanță de tip A2. Vă asigur că voi susține în continuare toate proiectele și programele pe care doriți să le realizați în acest spital, astfel încât toți copiii, atât din București cât și din țară, să beneficieze de cele mai bune condiții de tratament. De altfel, am solicitat ASSMB să centralizeze solicitările spitalelor aflate în subordinea Primăriei Capitalei, astfel încât, și anul viitor, să alocăm acestui domeniu prioritar, toate sumele necesare”, a spus Gabriela Firea.

Spitalul Clinic de Copii ”Doctor Victor Gomoiu” este primul spital pentru copii construit în Capitală în ultimii 30 de ani. Noul spital are șase etaje, este construit în curtea actualei unități sanitare, veche de aproape o sută de ani, fiind proiectat și realizat respectând toate standardele UE, fiind dotat cu aparatură și echipamente medicale de ultimă generație.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.