EXCLUSIV BUCUREȘTI FM! VIDEO: Angelo – “În 2019, vine Moga cu hitul anului!”

După o pauză de 3 ani, Angelo a dat ”Bună dimineața, București!” cu noul single, ”Interzis”, la care a lucrat peste 10 variante în toată această perioadă. Despre noul single și planurile sale neinterzise le-a povestit matinalilor Răzvan și Marius.

“Am făcut sute de piese și acum mi-am propus să lansez o piesă nouă pe lună. Am piesa ”Interzis” și pot să spun că am lucrat multe piese și am tot anul viitor asigurat. Iar în fiecare săptămână voi lansa câte un remix pentru piesa deja lansată. De la ”Ești gata, baby” nu am fost așa sigur de piesele făcute. La cea nouă cred că am 10 variante. Prima variantă a fost făcută de Alex Parker. Apoi a trecut vremea și am făcut ”n” variante. Și m-am oprit singur, că am zis că nu se mai poate. La varianta asta, eu și Marius Moga am lucrat împreună”, spune Angelo.

Despre piesele care sunt create la DeMoga Music și cum ajung ele la artiști, spune: “Noi stăm în studio, facem o piesă și când simțim că e pentru un artist anume, îl chemăm.”

În exclusiviate pentru BeFM, Angelo a mărturisit: “În 2019, vine Moga cu hitul anului!”

Dacă vrei să afli răspunsul lui Angelo la una dintre întrebările anului 2018, ce lucru interzis ar face dacă totuși ar putea, la câte instrumente cântă, ce își dorește de la Moș Crăciun, vezi VIDEO.

Dacă, la un moment dat, a pășit în relația altcuiva, așa cum este în piesă, făcând un lucru interzis, Angelo afirmă cu tărie: ”Dacă mi-am interzis ceva în viață este să mă las de muzica. Și dacă rămân fără voce, mă apuc și fac doar producție. O să găsesc mereu o cale, dar nu mă las de muzică.”

Printre dorințele pentru 2019, artistul vrea să fie mai bun decât în anii trecuți și să facă o piesă alături de Delia: “Mă văd în filmul ei pe o piesă. Dar mă văd în feat. cu oricine. Piesa contează mult!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.