Cristina Neagu va fi operată, Bianca Bazaliu chemată de urgenţă la lot

Cea mai bună jucătoare a lumii şi a naţionalei, va trece din nou prin moment dificile. Accidentarea suferită în partida cu Ungaria este una foarte gravă, iar Cristina va fi nevoită să treacă din nou printr-o operaţie deloc uşoară. Prognosticul medicilor a fost unul dur, frantură de ligament încrucişate ale piciorului drept.
Sportiva noastră va trebui să stea după operaţie cam o lună în cîrje, iar apoi să înceapă o recuperare, care va dura cam şase luni. După toate acestea este şi o veste bună şi anume aceea că Neagu va fi aptă pentru mondialul din Japonia din 2020.

Antrenorul tricolorelor Ambros Martin s-a reorientat repede după accidentarea tunarului nostriu şi a făcut o mutare surpriză pentru semifinala de vineri cu Rusia de la 18:30 de la Paris. Bianca Bazaliu va sosi vineri în capital Franţei şi ar putea fi o variantă pentru a suplini absenţa Cristinei Neagu. Interul stânga de 21 de ani de la naţionala mică a României, nu are experienţa unor meciuri la acest nivel al echipelor naţionale, dar are o şansă de a se afirma.

Fetele noastre trebuie să meargă mai departe şi de ce nu să încerce să joace finala de la Paris, chiar dacă în acest moment sunt privite cu ultima şansă în faţa Rusiei, Franţei şi Olandei. Va fi mult mai greu fără Cristina Neagu, dar nimic nu este imposibil atunci când te aflii în careul de aşi din Europa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.