VIDEO: Roxana Nemeș – “Am rămas acolo unde îmi este bine”

După o pauză de 1 an și jumătate, Roxana Nemeș a revenit în studioul ”Bună dimineața, București!” cu noul single, ”Rămâi”. A povestit matinalilor Răzvan si Marius ce a făcut în această perioadă și care îi sunt planurile.

“Am făcut mai multe piese, dar am ales să scot «Rămâi». Am muncit mult, cu niște băieți foarte talentați. Am făcut și alte piese pe care urmează să le lansăm. Am scris și versuri, deci am făcut multe în ultimul an și jumătate de când nu ne-am văzut.”

Roxana Nemeș este mereu o fire veselă, fiindcă ea crede cu tărie că dacă ai un pic de zâmbet transmiți căldură omului care te ascultă.

Dacă vrei să afli ce o supără pe Roxana Nemeș, cum de este mereu veselă și optimistă, cum și-a decorat casa, cum acceptă vecinii când își face repetițiile, ce cadou le-ar lua matinalilor de Crăciun, ce face de Sărbători, vezi VIDEO!

Între timp, artista și-a cumpărat și o casă. “Am rămas acolo unde îmi este bine. Cel mai important lucru este să stai în casa ta. Este foarte frumos ceea ce facem noi artiștii, dar când ajungi la tine acasă, indiferent cât de obosit ai fi, ești acasă.”

“În viața mea s-au întâmplat multe lucruri bune și am învățat multe. Pe mine lumea mă vede foarte optmistă și plină de viață, dar în sufletul meu – pe cât sunt de puternică, pe atât sunt de sensibilă. Automat, îmi place să fac piese de stare.”

Uitându-se în urmă, spre anul 2018, Roxana spune: ”A fost un an foarte bun!” Va continua și în 2019 să urmeze crezul său: ”Să nu te lași niciodată. Să te duci după feeling si să urmezi publicul tău. Ceea ce eu simt este perfect înțeles de cei care sunt publicul meu. Le mulțumesc pentru că rezonează cu mine!”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.