Revenire de vis a fetelor noastre, România-Spania 27-25 la CE din Franţa

Aproape incredibil ce s-a întâmplat în partida cu Spania de la Campionatul European din Franţa. După un început catastrofal, când după primele 10 minute naţionala noastră era condusă cu cinci goluri, cei care au fost tari de inimă au avut parte de un adevărat thriller. Aproape nimeni nu ar mai fi crezut că echipa antrenată de Ambros Martin va mai revenii în joc. Atunci când apărarea aproape că nu mai exista, iar în atac iroseam aproape totul, s-a produs o adevărată minune.

De la jumătatea primei reprize, încet încet, cu paşi mici, fetele noastre încep să se trezească parcă dintr-un vis urât şi încep să construiască cu mai multă claritate şi răbdare fiecare acţiune din teren. Cristina Neagu reuşeşte cu greu să-şi mobilizeze colegele de echipă. La pauza dintre reprize diferenţa era de doar două puncte, diferenţă care a fost repede anihilată în repriza secundă de românce care au trecut repede la conducere şi nu au mai cedat iniţiativa până la sfârşitul meciului.

Naţionala României a demonstrate că a trecut cu bine peste duşul rece cu Olanda şi a învins Spania cu 27-25, în al doilea joc susţinut la Nancy. Fetele antrenate de Ambros Martin nu a prins nici azi o zi foarte bună, dar tot ce a contat până la urmă au fost cele două puncte câştigate, puncte care au adus echipa la numai 60 de minute distanţă de Paris. Tricolorele mai au nevoie de un punct cu Ungaria, mâine seară tot de la ora 19, pentru a se califica în semifinale Campionatului European.

În victoria din partida cu Spania, antrenorul Ambros Martin a folosit următorul lot de jucătoare : Dedu, Dumanska – portari; Udriştioiu, Geiger 2, Buceschi 4, Neagu 7, Perianu 1, Laslo 1, Ardean-Elisei 2, Pintea 6, Florică 3, Raţiu, Polocoşer, Băcăoanu, Chiper 1, Dragut.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.