Primăria Sectorului 1 se implică la Rapid doar în ceea ce privește infrastructura sportivă!

Primarul Sectorului 1 s-a întâlnit astăzi cu fotbaliștii și staff-ul echipei de fotbal Rapid. Cu ocazia acestei întâlniri de sfârșit de an, edilul din Banu Manta a subliniat că Autoritatea Locală nu a cheltuit nici un ban, anul acesta, pentru salariile fotbaliștilor de la Rapid.
Primăria Sectorului 1 va investi în refacerea bazei sportive Pro-Rapid, pe care o va primi în administrare. În acest moment, se face cadastrul pentru baza sportivă.

„Este normal că Autoritatea Locală a Sectorului 1 să investească în infrastructura sportivă, care va fi pusă la dispoziția copiilor și a tuturor celor care doresc să facă sport, nu va rămâne doar pentru fotbaliștii de la Rapid”, a explicat Tudorache.
Cât despre echipa de fotbal de seniori, aceasta nu are nevoie de susținere din bani publici, pentru că are destui prieteni și sponsori, a spus primarul Sectorului 1.

Daniel Pancu a declarat că, pentru sezonul următor, obiectivul echipei Rapid este acela de a promova în divizia secundă. De la Primăria Sectorului 1 așteaptă să investească în infrastructura sportivă și în sprijinirea Centrului de copii și juniori de la Rapid, a susținut Pancu. La echipa de seniori, numește nevoie de sprijinul autorității locale, deoarece există sponsori suficienti, deocamdată, a declarat Pancu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.