Horoscop miercuri 12 decembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 12 decembrie

BERBEC
Este o zi perfectă pentru a face puțină publicitate noului vostru proiect. Reclama este cheia reușitei și nu stați pe gânduri.

TAUR
Așteptați de multă vreme un semn, un telefon sau un email importat, iar acum apare. V-ați pierdut speranța, dar uite că realitatea vă ia prin surprindere.

GEMENI
Nu vă place să amestecați partea profesională cu cea personală, dar acum sunteți nevoiți. Recomandați pe cineva pentru un proiect și o să fiți implicați mai mult decât  voiati.

RAC
Vă pregătiți ca în curând să plecați la drum. Dacă este în interes de muncă, nu vă aștepți la ceva spectaculos. Pe de altă parte, dacă este vorba despre concediu, sunteți cu sufletul la gură.

LEU
Sunteți foarte direcți și nu menajați pe nimeni atunci când știți că a fost întrecută măsura. Puneți lucrurile la punct înainte să vă apucații de orice altceva.

FECIOARĂ
Ați luat o decizie, dar o regretați în primele minute după ce ați comunicat-o și celorlalți. Din fericire, vi se acordă a două șansa. Profitați de aceasta și nu îi dezamăgiți pe cei care au avut încredere în voi.

BALANŢĂ
Veți fi puși în fața unei situații neplăcute. Doi amici au ceva de împărțit și vă pun pe voi să luați decizia finală. Oricât de mult v-ați gândit, nu găsiți o variantă care să îi împace pe amândoi.

SCORPION
Vă simțiți perfect la locul de muncă, dar și atmosferă de acasă ajută la atitudinea voastră. Aveți un mare zâmbet pe față pe care nimeni nu îl poate șterge.

SĂGETĂTOR
Din informațiile pe care le dețineți, poziția pe care o visați de multă vreme va fi liberă în curând. Este momentul să acționați, dacă vreți că de această dată să ajungeți în punctul dorit.

CAPRICORN
Ați trecut de un hop, dar încă nu a trecut pericolul, așa că nu vă culcați pe o ureche. Fiți cu ochii în patru la orice pas. Acasă vă așteaptă o surpriză.

VĂRSĂTOR
Ați ales această zi pentru a face ceva special pentru propia persoană. În aceste condiții, prietenii trebuie să se aștepte ca seara să nu poată să ia legătura cu voi.

PEŞTI
Munca nu este un obstacol pentru voi, dar astăzi nu aveți chef de nimic și numărați minutele până când o să terminați programul. Vestea bună este că seara o să vă întâlniți cu oameni dragi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.