Horoscop marţi 11 decembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 11 decembrie

BERBEC
Oferiți sfaturi cu ușurință astăzi unei persoane care caută ajutor. Dați dovadă de maturitate și coerență în gândire și câștigați astfel respectful celor din jur.

TAUR
Sunteți plini de energie și în acest ton simțiți nevoia de o schimbare în plan sentimental. V-ați săturat să așteptați așa că vă declarați iubirea sus și tare spre surprinderea tuturor.

GEMENI
Stați bine cu resursele financiare așa că aveți în plan o sesiune de cumpărături. Sunteți interesați să faceți o achiziție ceva mai costisitoare pentru locuința.

RAC
Vă lăsați duși de val și sunteți pacifiști convinși astăzi. Nimic din ce se va întâmpla nu vă poate strica buna dispoziție.

LEU
Vă pregătiți pentru o întâlnire cu niște persoane pe care nu le-ați mai văzut de ceva vreme. Această reuniune vă va da impulsul să trăiți fiecare clipă la mximum fără frică de urmări.

FECIOARĂ
Astăzi atrageți admirația celor din jur. Cu puțină atenție, vă puteți descurcă excelent în afaceri și veți avea ocazia să faceți o investiție importantă pentru casă.

BALANŢĂ
Se ivește o șansă nouă la orizont și vi se pare din ce în ce mai interesantă. Sunteți conștienți ca nu e ușor de dus la capăt ceea ce vreți să începeți, dar merită eforturile.

SCORPION
Vă preocupați să vă îmbunătățiți imaginea publică. Purtați discuții cu oameni care vă pot ajută să demonstrați că locul pe care îl ocupați acum este meritat din plin.

SĂGETĂTOR
Un partener de afaceri se bazează pe voi astăzi să rezolvați problemele și conflictele apărute la serviciu. Intuiția nu vă dezamăgeste nici de această dată și faceți față cu brio situațiilor stresante.

CAPRICORN
S-ar putea să vă aflați în fața unui nou început în plan sentimental. Experimentați emoții noi, care scot la suprafață gesturi pe care nu credeați că o să le faceți până acum.

VĂRSĂTOR
Un plan de afaceri pe care îl gândiți de multă vreme începe să prindă contur astăzi. Cu cât depuneți mai mult efort și mai multă energie, cu atât rezultatele vor fi mai bogate.

PEŞTI
Astăzi vă ocupați de relațiile cu persoaneole dragi. Ieșiți cu prietenii, depănați amintiri și vă bucurați de compania lor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.