Horoscop luni 10 decembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 10 decembrie

BERBEC
Sunteți mulțumiți de felul în care evoluează lucrurile și continuați pe drumul pe care ați început să mergeți. Ajutorul de care o să aveți parte o să vă surprindă.

TAUR
Sunteți puși în fața unor responsabilități care par destul de mari, dar care vor aduce după ele și unele avantaje. Așa că analizați bine oferta pe care o primiți.

GEMENI
Discuțiile cu familia nu sunt tocmai plăcute, pentru că nu reușiți să cădeți de acord asupra unui subiect. Mare atenție la persoanele care par mult prea drăguțe.

RAC
Faceți victime în rândul persoanelor de sex opus. Ați făcut o schimbare de look, iar acest lucru atrage o mulțime de complimente.

LEU
Ziua de azi nu va fi una de nota zece din cauza unui amic care nu și-a ținut o promisiune și ați intrat într-o încurcătură. Ajutorul vine din partea unui alt amic, așa că până seara o să rezolvați toate problemele.

FECIOARĂ
Deși unii s-ar putea să vă acuze de egoism, voi știți foarte bine ce vreți de la viață și nimic nu vă dă înapoi de la acest lucru. Sunteți mai aproape decât credeți de visul vostru.

BALANŢĂ
Relația cu partenerul de viață decurge minunat. Tot ceea ce faceți stă sub semnul iubirii și sunteți mai fericiți ca niciodată.

SCORPION
Le demonstrați celor apropiați că sunteți oameni de încredere. Vă țineți promisiunile și faceți tot posibilul să îi mulțumiți pe toți.

SĂGETĂTOR
Aveți parte de un succes cum nu ați mai experimentat de multă vreme. Vă place statutul de vedetă și chiar vreți să repetați experiența cât de curând.

CAPRICORN
Este o zi potrivită pentru activitățile individuale. Nu vă implicați în proiecte la care muncesc mai multe persoane, ci ocupați-vă doar de voi.

VĂRSĂTOR
Comunicați foarte bine cu cei din jur, semn că o să aveți succes și la întâlnirile de afaceri. Viitorul vostru profesional va fi un subiect intens dezbătut.

PEŞTI
Se întâmplă ceva la locul de muncă și vă simțiți pregătiți pentru următorul pas. Vi s-a făcut o propunere și știți că nu este cazul să refuzați.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.