Horoscop weekend, 8 – 9 decembrie

București FM îți oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 8 – 9 decembrie

BERBEC
Aveți cam mult timp liber la dispoziție și vă gândiți să faceți ceva împreună cu prietenii. O ieșire în oraș nu vă surâde, așa că îi invitați pe la voi la o mică petrecere.

TAUR
Sunteți foarte relaxați și vă propuneți ca în aceste zile să nu lăsații pe nimeni și nimic să vă tulbure. Planul vostru vostru fi dus cu bine la sfârșit.

GEMENI
După câteva zile de agitație, vreți doar să vă odihniți și să vă răsfățați cu ceva special alături de familie. Veți avea parte de momente speciale.

RAC
Primiți o veste minunată de la cineva aflat la câteva sute de kilometri de voi. Veștile sunt legate de concediul pe care urmează să îl petreceți departe de casă.

LEU
Aveți parte de un weekend frumos alături de familie. Cele două zile vă prind bine pentru că aveți timp să stai cu cei dragi, cărora le-a lipsit atenția voastră.

FECIOARĂ
Sunteți într-o formă excelentă și o să ieșiți în evidență în tot ceea ce faceți. Nu sunteți obișnuiți să fiți în centrul atenției, dar de data asta admirația celor din jur vă va face să vă simțiți foarte bine.

BALANŢĂ
Sunteți foarte atenți în tot ceea ce faceți și descoperiți că aveți alături oameni de calitate, dispuși să vă sară în ajutor indiferent de circumstanțe.

SCORPION
Fiți foarte atenți atunci când vine vorba de cumpărături. Sunteți atrași de tot ce este nou în materie de tehnologie, așa că sunt șanse mari să vă achiziționați un produs scump, dar de care nu aveți neapărat nevoie.

SĂGETĂTOR
Multă relaxare. Asta ați plănuit pentru acest weekend. Dar cum planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, o să aveți de făcut  cateva drumuri , dar nimic care să vă sperie și să vă strice linisrea.

CAPRICORN
Găsiți sprijin într-o persoana in care nu aveați foarte multă încredere până acum. Vă dați seama ca ați interpretat greșit anumite gesturi și atitudini și sunteți dornici de o schimbare.

VĂRSĂTOR
Weekend-ul acesta vine cu o mare surpiza din partea familiei. Vă doreați de multă vreme să mergeți undeva sau să primiți ceva anume, iar cei dragi fac acest lucru posibil.

PEŞTI
Aveți un program încărcat pentru acest weekend, chiar dacă în mod normal trebuie să vă odihniți. Multă alergătură, însă o să rezolvați ceva ce vă deranja de o bună perioadă de timp.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.