România umileşte Norvegia şi merge în Main Round la europeanul din Franţa

Naţionala feminină de handbal face din nou un meci aproape perfect şi surclasează Norvegia, multiplă campioană europeană, mondială şi olimpică.
Echipa noastră a demonstrat că joacă un handbal venit de pe altă planet şi a arătat tuturor că România este echipa momentului la Campionatul European din Franţa.

Tricolorele reuşesc astfel să se impună în sfârşit în faţa Norvegiei, după mai bine de 18 ani şi câştigă Grupa D cu punctaj maxim.
Fetele noastre s-au impus cu 31-23 în faţa campioanei Europei, la capătul unui meci care va rămâne în istoria handbalului din România. Yuliya Dumanska îngerul păzitor din poarta României, a fost desemnată la final jucătoarea meciului.
Jucătoare numărul 1 din lume Cristina Neagu, a reuşit să strângă lângă ea în teren fetele şi să le coordoneze, iar antrenorul Ambros Martin, a demonstrat că este unul dintre cei mai buni tehnicieni din lume. Tactica, schimbările şi sfaturile venite pe parcursul întâlnirii de pe banca tehnică, au rupt practic,, vraja” sau acel mit de invincibilitate al norvegiencelor.

Tricolorele merg în Main Round cu patru puncte, iar duminică vor înfrunta Olanda, într-un meci care ne-ar putea asigura o calificare în semifinalele Campionatului European.
Iată şi Dream Team-ul României care a umilit faimoasa echipă a Norvegiei :
Dedu, Dumanska – portari; Udriştioiu 1, Geiger 4, Buceschi 4, Neagu 11, Perianu, Laslo 1, Ardean-Elisei 1, Pintea 3, Florică, Polocoşer, Băcăoanu, Zamfirescu, Chiper 5, Dragut 1. Antrenor: Ambros Martin

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.