Horoscop vineri 7 decembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 7 decembrie

BERBEC
Un gest lăudabil îi va face pe cei din jur să își reanalizeze părerea pe care o aveau despre voi. Și voi sunteți mulțumiți de ceea ce ați făcut.

TAUR
Vă orientați foarte bine astăzi și ajungeți rapid în locurile stabilite. Va fi o zi încununată cu succes. Seara trageți o linie și vă declarați mulțumiți de pașii în față pe care i-ați făcut.

GEMENI
Visați la lucruri mărețe și vă gândiți serios la primul pas pe care trebuie să îl faceți pentru ca planurile voastre să fie puse în aplicare cât mai repede.

RAC
Va fi ziua dedicată prietenilor. Și la muncă, dar și după o să stați foarte mult de vorba la telefon cu cei dragi. Pe seară chiar o să vă întâlniți cu cei mai apropiați dintre ei.

LEU
Pesimismul pune stăpânire pe voi, iar un prieten bun vrea să vă scoată din această stare, așa că seara o să ieșiți în oraș. Pregătiți-vă pentru multă distracție.

FECIOARĂ
Ați vrut să se întâmple ceva, dar nu a fost așa. Timp de câteva ore veți fi destul de supărați, dar pe seară un telefon o să vă facă să uiati de supărări și o să vă aducă zâmbetul pe buze.

BALANȚĂ
Lipsa timpului liber începe să își spună cuvântul. V-ați concentrat foarte mult pe job și nu v-ați mai lăsat câteva clipe pentru odihnă.

SCORPION
Scoateți la iveală un talent ascuns și cunoscuții sunt fascinați de ceea ce puteți face. Aveți o metodă specială pentru a face cu ușurință anumite lucruri care pentru alții sunt complicate.

SĂGETĂTOR
Nu puteți convinge pe cineva că ideea voastră este cea mai bună și începeți o adevărată muncă de convingere. Vă va lua câteva ore, dar când o să vedeți că ați reușit veți fi mai fericiți ca niciodată.

CAPRICORN
Cineva face eforturi mari pentru a vă intra în grații, dar nici nu vreți să auziți. Știți foarte clar care este drumul vostru și nu vreți să vă abateți de la el.

VĂRSĂTOR
Se dă o luptă în ceea ce privește viața voastră sentimentală. Banuiți că se întâmplă ceva și gândul vă zboară la aspecte negative, când de fapt este fix pe dos.

PEȘTI
Sunteți foarte motivați să duceți la bun sfârșit proiectul pe care l-ați început, așa că munciți la capacitate maximă. Adevărul este că la sfârșit v-ar prinde bine un mic concediu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.