FOTO & VIDEO: concert Alina Eremia de Moș Nicolae la Bucharest Vibes by BeFM în Mall Vitan

Alina Eremia a dat startul unei noi seri de Bucharest Vibes la București Mall Vitan cu “Poartă-mă”, făcându-i pe toți cei prezenți să danseze de la primele acorduri.

Răzvan Petre și Marius Stoica au aflat de la Alina cum îl așteaptă pe Moș Nicolae: “Aștept să vină Moșul. Tocmai de acea am venit să îi cânt. Ca să fie darnic și să nu mă ocolească. Nu am o listă pentru el. Anul acesta chiar am uitat. Mi-am dorit să nu cumva să primesc vreo nuielușă.

Momentele live au continuat cu “Tatuaj” și “Aș da”, insă nu înainte ca artista să explice numele piesei: “O să îmi fac și un tatuaj. Am deja în minte un tatuaj pe care vreau să mi-l fac. Va fi un mesaj în latină, «Amor fati», care spune că trebuie să îți îmbrățișezi destinul. În piesă e vorba despre oamenii care îți lasă un tatuaj în suflet. Dacă ajungi să ții la cineva, nu are cum să nu îți lase o amprentă. E mai mult o piesă melancolică, de ascultat pe canapea.

Dacă vrei să afli ce cadouri ar pune ea în ghetele celor doi matinali, ce va face de Crăciun, ce planuri are pentru 2019, vezi VIDEO!

În fața fanilor prezenti în Bucuresti Mall Vitan care i-au cântat piesele vers cu vers, Alina s-a emoționat enorm.
E foarte tare sentimentul când văd că oamenii îmi știu vers cu vers melodiile. De asta trăiesc. Să trezesc ceva în sufletul oamenilor. Dacă eu am experimentat un lucru, sigur l-a mai trăit cineva. E magic fatul că se creează conexiunea asta”, a mărturisit Alina.

Despre Sărbătorile copilăriei sale, Alina Eremia povestește: ”Când eram mică și așteptam Crăciunul eram foarte entuziasmată. Încercam să îl prind pe Moș Crăciun. Îl așteptam ca în filme: cu fursecuri și de toate. Nu pot sa nominalizez ca preferat un cadou cu valoare materială. Pot spune că toate persoanele frumoase din viața mea reprezintă cel mai frumos cadou de la Moș Crăciun. Și, da! Printre ele, iubitul meu!

Evenimentul a fost încheiat tot cu un moment muzical live, Alina oferind cadou piesa ”Cum se face”.
Alina Eremia nu a plecat fără a sta de vorbă cu fanii prezenți în București Mall Vitan. Artista a semnat zeci de autografe și a făcut o mulțime de poze.

Seria de Bucharest Vibes by București Fm la Bucuresti Mall Vitan continuă în data de 12 decembrie, cu un invitat surpriză!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.