VIDEO: Irina Rimes – “La mine dragostea e pasională, de fiecare dată”

Irina Rimes, cea care a cântat pentru prima data la radio la București FM, acum 4 ani, a revenit la doar câteva ore de la lansarea albumului său și a albumului-carte. Ea a povestit în matinalul ”Bună dimineața, București!” despre proiectele în care este implicată, dar și despre dragoste.

“Albumul-carte se numește «Cosmos». E sub formă de carte și conține poezii pe care le-am scris recent. După 7 decembrie va fi în toate librăriile Cărturești.”

Cât despre disc, Irina Rimes menționează: “Am avut o lansare la Teatrul de Operetă Ion Dacian, unde au fost 500 de oameni. Le-a plăcut foarte mult. Nu mă laud singură, dar a fost un concert fără niciun compromis, un show foarte bine strucurat, un adevărat show.”

Irina Rimes spune că pe disc sunt 12 piese noi iar piesa “Băiatul meu frumos” a fost extrem de apreciată în seara lansării. În ceea ce privește numele albumului, artista explică: “«Cosmos» este numele care mă caracterizează. Al meu nu se măsoară în ani lumină. Al meu este lila, purpuriu și e un mediu foarte comfortabil. E o lume în care eu cresc dragostea și toate lucrurile care derivă din dragoste.”

Întrebată despre dragoste și cum ar trebui să fie un bărbat, artista spune: “Bărbatul trebuie să te respecte, în primul rând. Dacă există respect, înseamnă că există și dragoste. Ea poate fi de mai multe feluri. La mine dragostea e pasională, de fiecare dată.”

Dacă vrei să afli despre cum este Irina la Vocea României, ce promite ca antrenor, ce face de Sărbatori, vezi VIDEO!

Irina Rimes a mărturisit că în postura de antrenor la Vocea României trăieste intens fiecare clipă și tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. Pe de alta parte, ea spune: “Eu nu pot să ofer o carieră cuiva, pentru că succesul nu îl garantezi. Dar pot să le ofer suport, să ajungă unde am ajuns eu.”

Irina a cântat live, la pian, în premieră la radio, piesa “Nu știi tu să fii bărbat”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.