Raluka și Amir, declarație de iubire – ”Why Habibi”, noul feat. al iernii

Odată cu soarele, pentru a îndepărta ceața, Amir și Raluka au spus ”Bună dimineața, București!” în ritmul noului single, ”Why Habibi”.

“Eu si Raluka ne stim de 10 ani. Am concurat la Megastar unul impotriva altuia dar pe-atunci eram fiecare cu trupa lui. Când am câștigat concursul nu eram pregătit, dar am avut noroc. Acum e cel mai bun moment pentru mine. Cu muzica mi-am descoperit cumva, pe parcurs, stilul. Traiul pe care l-am avut în Palestina nu mi-a dat voie să mă dezvolt iar la 17 ani, când am ajuns în România, mi-am făcut o deschidere, am înțeles viața, m-am maturizat. Dar e important ca de mic să te pregătești în muzică. Între timp, m-am perfecționat în muzică. Acum, în România, sunt mulți artiști foarte frumoși. Pe Raluka o ador.”

Pentru noul single, Amir își dorește ca ”Why Habibi” să devină hit, iar Raluka vrea ca piesa să ajungă la inimile oamenilor.

Dacă vrei să afli cine cântă piesa, ce părere are artista despre Amir, cum se traduc versurile din arabă în română, ce fac cei doi de Sărbători, ce amintiri are Amir legat de un Crăciun, vezi VIDEO

Amir spune că în prezent, odată cu noua piesă, și-a găsit stilul în proporție de 80%. “Stilul meu de acum e mișto, dar ce urmează să lansez are aceeași tentă dar este mai bine pus la punct. La sfârșitul anului viitor e 100%. Promit.”  

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.