Horoscop miercuri 5 decembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 5 decembrie

BERBEC
Nu aveți timp să faceți tot ceea ce aveați pe listă pentru astăzi, însă nici nu acceptați ajutorul cuiva din echipa voastră. Încăpățânarea nu este o soluție și știți și voi asta.

TAUR
Relația cu familia o fie mult mai bună în aceste zile. Vă simțiți foarte bine în compania celor dragi și vă bucurați din plin de susținerea lor.

GEMENI
Aveți idei fixe în privința unor lucruri și nu acceptați ca toți cei din jur să nu fie de acord cu voi. Învățați că nu aveți întotdeauna dreptate și uneori este nevoie să fiți deschiși către opiniile celorlalți.

RAC
Vă pregătiți pentru un moment important în viața voastră. Fie că e vorba despre serviciu sau familie, vă veți simți cu adevărat împliniți.

LEU
În ultima perioadă a fost cam multă agitație și aveți nevoie de o vacanță. Luați o pauză și relaxați-vă, deoarece temperamentul vulcanic v-ar putea aduce numai necazuri dacă nu gândiți la rece.

FECIOARĂ
Orgoliul vă împiedică să vă recunoașteți greșelile. Considerați că nu aveți nicio parte de vină, dar dacă nu analizați cu atenție situația, riscați să pierdeți pe cineva important din viața voastră.

BALANȚĂ
Apar niște probleme în domeniul sentimental, însă totul poate fi depășit dacă țineți minte că trebuie să fiți generoși. Este nevoie de multă comunicare și de dăruire, pentru a trece peste orice probleme.

SCORPION
Nu acceptați toate proiectele care vi se propun, deoarece vă aglomerați foarte mult și nu o să mai aveți timp de nimic altceva. Faceți o listă cu tot ceea ce aveți în lucru și abia apoi oferiți un răspuns.

SĂGETĂTOR
Toată ziua nu faceți altceva decât să vă gândiți la cum o să petreceți weekend-ul. Aveți planuri mari pentru aceste două zile.

CAPRICORN
Nu refuzați invitația unui prieten care vă spune să îl însoțiți undeva. O să regretați dacă nu vă duceți, pentru că amicii voștri vor avea parte de momente foarte plăcute.

VĂRSĂTOR
Liniștea de care ați avut parte în ultimele zile va face parte în continuare din căminul vostru. La locul de muncă veți întâmpina câteva probleme, însă vina  nu vă aparține.

PEȘTI
Aveți un talent ascuns și v-ați hotărât să îl scoateți la iveală și să lăsați frâu liber imaginației. Vă întâlniți cu persoane care împărtășesc același hobby și sunteți extrem de entuziasmați.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.